Την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00, στο Ιστορικό κτήριο “Καλογερικό” στο Λιμένα Θάσου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με έργα δημιουργών από Ελλάδα και Κύπρο και θέμα: «Λευκωσία – Πράσινη Γραμμή 48 χρόνια».

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Σπύρο Μιλτιάδη και τον Δήμαρχο Θάσου, κ. Ελευθέριο Κυριακίδη.
Στην έκθεση περιλαμβάνονται έργα φωτογράφων της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας – Παράρτημα Καβάλας με θέμα: «Λευκωσία – Πράσινη Γραμμή 48 χρόνια».
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο:
Από 20-06-2022 έως και 29-06-2022 στο Καλογερικό στο Λιμένα Θάσου και ώρες 20:00 – 23:00.

Από 30-06-2022 έως και 06-07-2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιμεναρίων και ώρες 20:00 – 23:00.
Μετά το πέρας των εγκαινίων και την ξενάγηση στην έκθεση ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους υπευθύνους του Παραρτήματος Καβάλας της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας που σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου αποφάσισαν η διαδρομή της έκθεσης να έχει αφετηρία το Νησί μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρο Μιλτιάδη που μας τίμησε με την υψηλή του παρουσία σε αυτήν τη μοναδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα την πράσινη γραμμή της Κύπρου και τα 48 χρόνια αδιανόητης ύπαρξης της».

Προηγούμενο άρθροΟ χάρτης των ψηφοδελτίων της ΝΔ – Όλα τα νέα πρόσωπα και οι στοχεύσεις του Μαξίμου
Επόμενο άρθροΈκθεση αγιογραφίας της Ελένης Αντωνακάκη με θέμα “Οι Ανέγνωρες μορφές της Παναγίας”