Στην γεμάτη αίθουσα της περιφερειακής ενότητας Καβάλας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα ο σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Καβάλας.Το παρόν έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ Προκόπιος ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης η αντιδήμαρχος κυρία Κορίνα Χιώτη Πρασσά η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαρία Φραντζεσκάκη αλλά και οι 4 βουλευτές της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

  
Στην ομιλία του ο πρόεδρος έκανε γνωστα για ακόμη μία φορά τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και ζήτησε από τους τέσσερις βουλευτές που βρισκόταν στην αίθουσα να τα μεταφέρουν προς την κεντρική διοίκηση και να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους πολύτεκνους.Μάλιστα υπήρχε και ενημερωτικό φυλλάδιο που τους δώθηκε με τα προβλήματα που αναζητούν λύση.

O πρόεδρος ανέφερε το πρώτο και βασικότερο εξ αυτών των προβλημάτων που είναι η κατάργηση της ισόβιας συντάξης κυρίως στις μητέρες κάτι για το οποίο οι πολύτεκνοι ζητούν την επαναφορά της άμεσα.

Επίσης μίλησε για τα επιδόματα όσο αφορά τα εισοδηματικά κριτήρια αλλα και για το θέμα των αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού που αγοράζουν οι πολύτεκνοι και δεν απαλλάσσονται από το φόρο πολυτελείας.

Προηγούμενο άρθροΑποκλεισμός της Θάσου άυριο το πρωί
Επόμενο άρθροΔείτε το βίντεο-αφιέρωμα της Πόπης Τσαπανίδου στη Καβάλα με τίτλο:«Αγαπάμε Καβάλα…πώς να αντισταθούμε στις ομορφιές της;»