Νέο έργο : ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 9.200.000 €

Με την έγκριση της ως άνω χρηματοδότησης δηλώνουμε έμπρακτα την στήριξη μας στους αγρότες της περιοχής μας καθώς είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει διατεθεί στον δήμο μας για ασφαλτοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους , στηρίζοντας έτσι την αγροτική οικονομία .
Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται να γίνει η βελτίωση αγροτικών οδών συνολικού μήκους 59 km στα αγροκτήματα του Δήμου Παγγαίου καθώς και κατασκευή μικρών κιβωτοειδών οχετών (γέφυρες )στα Τενάγη Φιλίππων .

Πιο συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις αφορούν οδούς στις Δημοτικές Ενότητες Ελευθερούπολης , Ελευθερών, Ορφανού , Πιερρέων και Παγγαίου και στις οποίες πρόκειται να γίνει βελτίωση γεωμετρικών χαρακτηριστικών της οδού, οδοστρωσία με θραυστό υλικό , ασφαλτόστρωση και κατασκευή μικρών τεχνικών όπως στερεά εγκιβωτισμού και ιρλανδικές και τριγωνικές τάφρους για την απορροή των ομβρίων υδάτων και την προστασία της οδού.

Στα Τενάγη Φιλίππων πρόκειται να κατασκευαστούν έξι κιβωτοειδής οχετοί οι οποίοι θα εξυπηρετήσουν την πρόσβαση σε αγρούς καθώς στην περιοχή υπάρχει δίκτυο αποστραγγιστικών καναλιών.
Επίσης θα γίνει αποκατάσταση Αγροτικης οδοποιίας σε συνολική έκταση 28 χλμ με χωματουργικές εργασίες και επίστρωση αμμοχαλικων και 3Α.

Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του δήμου μας , κυρίως την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και την Διεύθυνση Προγραμματισμού , για την καθοριστική συμβολή τους στον σχεδιασμό και μελέτη ενός ακόμη μεγάλου έργου .
Στηρίζουμε τους αγρότες μας !!!
Δημιουργούμε το μέλλον μας .

Προηγούμενο άρθροΠαρατείνεται ο ετήσιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής 2021«Τοπία, Εμβληματικά Κτίρια και Κατασκευές του Δήμου Παγγαίου»
Επόμενο άρθροΑσφαλτοστρώσεις στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Καβάλας