Πυκνό μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου της 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό του Έβρου, με τις αστυνομικές αρχές να επιχειρούν να εντοπίσουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και να απαντήσουν τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Γιατί ένα τόσο δραστήριο κορίτσι, που σχεδίαζε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού στην περιοχή της και θα συναντιόταν με φίλους της, σε ποδοσφαιρικό αγώνα, μπορεί να αποφάσισε ξαφνικά να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με τέτοιο τρόπο;

Έβρος: Τα τελευταία μηνύματα της 28χρονης με την κολλητή της – Δολοφονία «βλέπει» ο Κατερινόπουλος
Το σενάριο της αυτοχειρίας είναι το επικρατέστερο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αλλά και με βάση τα έως τώρα ιατροδικαστικά ευρήματα, ωστόσο, δεν έχουν αποκλειστεί ακόμα κι άλλα ενδεχόμενα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει και αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες και να δοθούν οι απαντήσεις στην οικογένεια της 28χρονης, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος.

Σήμερα, έγινε και νέα συμπληρωματική αυτοψία στον χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη, σε μία χαράδρα 40 μέτρων, δίπλα στη μηχανή της. Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το χωριό όπου διέμενε η νεαρή γυναίκα.

Έβρος: Ακυρώθηκε το καρναβάλι μετά τον θάνατο της 28χρονης διοργανώτριας
«Ενώ ξεκίνησε να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να την βρούμε. Και την βρήκε τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν την απασχολούσε κάτι», λέει ο πατέρας της στην εκπομπή LiveNews. Συγγενείς και φίλοι της 28χρονης είναι πεπεισμένοι πως ο θάνατος της κοπέλας δεν οφείλεται σε αυτοκτονία. Ζητούν να συνεχιστεί η έρευνα για να φανεί όλη η αλήθεια. «Ήταν τετραπέρατη, εργατική, ξύπνια, σε όλες τις δουλειές δεν έκανε πίσω, αλλά αυτό το κακό που την βρήκε…», σημειώνει ο θείος της.

Το προηγούμενο διάστημα, η 28χρονη έδειχνε ευδιάθετη και τίποτα δεν έκανε τους στενούς συγγενείς και φίλους της, να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Στην αποθήκη όπου κατασκευάζονται και βάφονται άρματα για το φετινό καρναβάλι στο Τυχερό, η αδικοχαμένη κοπέλα περνούσε πολλές ώρες τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Εκεί βρίσκονται όλα τα άρματα που η 28χρονη κατασκεύαζε μαζί με άλλα άτομα.

Έβρος: «Δεν είχε προβλήματα, δεν την απασχολούσε κάτι» λέει ο πατέρας της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή
Τα στοιχεία που «δείχνουν» αυτοκτονία

Η 28χρονη, όπως όλα δείχνουν, είχε καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της καθώς οδηγούσε πριν πέσει στην χαράδρα, από την οποία ανασύρθηκε νεκρή.

Όπως έγραψε πρώτο το enikos.gr, τον καρπό του ενός χεριού της είχε 4-5 χαρακιές, ενώ στην παλάμη του άλλου χεριού είχε πληγές από μαχαίρι. Επίσης, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στο μηχανάκι αλλά και στο μαχαίρι που ήταν καρφωμένο στο στήθος της.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο παρουσίας άλλου ατόμου στην περιοχή. Όπως επισημαίνουν πηγές, η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν την τραγική κατάληξή της.

Αυτοχειρία ή όχι;

Η εγκληματολόγος – ψυχολόγος Δήμητρα Τσίτση δήλωσε στην ίδια εκπομπή πως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν συνήθως δεν επιλέγουν το μαχαίρι ως όπλο.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Εγώ δεν το βλέπω για αυτοχειρία. Στην Κύπρο είχαμε περίπτωση που για χρόνια η αστυνομία νόμιζε πως είναι αυτοκτονία και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν», είπε αρχικά η ψυχολόγος και συνέχισε, λέγοντας:

«Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, θα καταλήξουν σε πιο άμεσο φονικό όπλο, όπως χάπια. Το μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο. Είναι τόσο ακραίο που εγώ στην εργασία μου δεν το έχω ξανακούσει. Θέλει τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με την Αμερικανίδα βοηθό Υπουργό Άμυνας επί θεμάτων Διεθνούς Ασφαλείας Δρ Σελέστ Ουάλλαντερ
Επόμενο άρθροΝΔ: Οι 15 «συγκεντρωσιάρχες» του Μητσοτάκη: Ποιοι έχουν επιφορτιστεί με τη «γαλάζια» καμπάνια εντός και εκτός Αθηνών – Οι αρμοδιότητες που έχουν αναλάβει