19 Σεπτεμβρίου 2024, 19:25
23.8 C
Kavala

Άσχημα και προδομένοι ένοιωσαν οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ Καβάλας από την πλευρά του Δήμου Καβάλας για την πιάτσα της Αβέρωφ

”Φανταστείτε να πηγαίνετε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά να ξέρετε ότι ο αγώνας είναι στημένος, η διαιτησία στημένη κι ότι το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα υπέρ της άλλης ομάδας. Αυτό ακριβώς ζήσαμε τη Δευτέρα (9/9) στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας”.

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ της Καβάλας, Χρήστος Ιωαννίδης, αναφερόμενος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το θέμα της μετακίνησης της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ στη Βενιζέλου.

ΝΙΩΣΑΜΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ

”Ήταν ένα σικέ δημοτικό συμβούλιο, στημένο, ήταν προτετελεσμένο το γεγονός ότι η συμπολίτευση θα ψήφιζε την πρόταση της διοίκησης. Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά είδαμε μια ανωριμότητα εκ μέρους του δήμου Καβάλας. Νιώσαμε πάρα πολύ άσχημα, νιώσαμε προδομένοι, γιατί πιστεύαμε ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα γίνει κάτι τόσο για εμάς, όσο και για τους συμπολίτες μας από τη μεριά του Δήμου Καβάλας, αλλά δυστυχώς βλέπουμε μια προχειρότητα και μια ανωριμότητα. Τα μέτρα ασφαλείας είναι που επείγουν στην όλη υπόθεση. Δεν το κάνουμε για εμάς, δεν πάμε να ικανοποιήσουμε το εγώ μας, δεν πάμε να κάνουμε κόντρα και διαγωνισμό για το ποιος είναι πιο έξυπνος, ανώτερος ή πιο σοφός. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κόσμο, με αυτοκίνητα, με ασφάλεια. Ο σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. είπε όχι, η Τροχαία είπε όχι, όλοι οι φορείς είπαν όχι, αλλά η διοίκηση του δήμου ήταν ανένδοτη”, σημείωσε σχετικά ο κ. Ιωαννίδης.

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

”Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ, γιατί ήταν μεγάλη η προδοσία. Πιστεύαμε μέχρι τελευταία στιγμή ότι κάτι θα γίνει, αλλά δυστυχώς για ακόμη μια φορά προδοθήκαμε. Δεν υπολογίζει τίποτα ο δήμαρχος, θέλει να κάνει το δικό του. Κι εμείς πλέον θα προβούμε στις ανάλογες διαδικασίες και τα μέτρα που πρέπει με βάση τον νόμο. Τι λέει η νομοθεσία, θα ακολουθήσουμε τη νομοθεσία. Θα απευθυνθούμε παντού. Έχουμε δυο νομικούς, όπου χρειαστεί να απευθυνθώ θα απευθυνθώ, ό,τι χρειαστεί να κάνω θα κάνω. Δεν κάνουμε κόντρα, έχουμε να κάνουμε με την ασφάλεια των επιβατών και των ταξί. Αν ο δήμαρχος δεν το καταλαβαίνει για το δικό του εγώ, δεν φταίω εγώ σε τίποτα. Αν δεν υπολογίζει και δεν σέβεται τους πολίτες δεν φταίω σε τίποτα. Είμαστε 300 άνθρωποι, είμαστε μέρος της κοινωνίας. Κάποιοι από αυτούς τον ψήφισαν. Ούτε αυτό σέβεται. Αφού λοιπόν δεν σέβεται θα προβούμε σε διαδικασίες, όπως τις προβλέπει ο νόμος”, υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Ιωαννίδης.

Hot this week

Ν. Παναγιωτόπουλος στην ΕΡΤ: «Δεν υπήρχε ποτέ και ούτε υπάρχει θέμα μαζικών επιστροφών- Ζητάμε να εφαρμοστεί όλο αυτό το πλέγμα των συμφωνιών

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, φιλοξενήθηκε...

Ομιλία της Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Αγγελικής Δεληκάρη για το ΣΝ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ως βήμα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου για τα προϊόντα...

Διακοπή υδροδότησης στην Καβάλα- Αναλυτικά οι περιοχές

Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα σημειωθεί πτώση...

Topics

Διακοπή υδροδότησης στην Καβάλα- Αναλυτικά οι περιοχές

Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα σημειωθεί πτώση...

“Βροχή” προστίμων στο πλαίσιο εφαρμογής του κανονισμού ελεγχόμενης στάθμευσης των μονίμων κατοίκων

Παναγία Καβάλας: "Βροχή" προστίμων στο πλαίσιο εφαρμογής του κανονισμού...
spot_img

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img