Μετά τα περιστατικά υδροκλοπής σε Αμυγδαλεώνα και Παληό (δες εδώ) που εντόπισε η ΔΕΥΑΚ, στην επιχείρηση έφτασαν δύο ακόμα καταγγελίες για υδροκλοπή σε χωριό της Καβάλας. “Πιθανόν είναι αρκετοί αυτοί που κλέβουν νερό. Ζητάμε από τον κόσμο να έχει πέσει κάτι στην αντίληψή του να μας το πει. Χάνεται μεγάλο ποσό ατιμολόγητο. Αν κάποιος κλέβει επιβαρύνει όλους τους υπόλοιπους”, είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 το πρωί της Πέμπτης.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά, σύμφωνα με τον κ. Χρόνη “υπάρχει καλή ταμειακή ροή”ωστόσο δεν φτάνει για να καλύψει το κενό των δυόμιση μηνών. “Η αγορά είναι οικονομικά κατακερματισμένη. Μουδιασμένη προσπαθεί να κινηθεί. Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον”, ενώ έκανε λόγο ότι η ΔΕΥΑ Καβάλας είναι η μία από της δύο ΔΕΥΑ που τους αρνήθηκε το δημοτικό συμβούλιο την ενίσχυση, η δεύτερη από τον δήμο Βισαλτίας των Σερρών.

“Προσπαθούμε να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν”. Είχε προγραμματιστεί από τον ΔΕΔΗΕ να κοπεί το νερό σε αντλιοστάσιο σε χωριό των Φιλίππων. Το χρέος ανεβαίνει και φτάνει τις 600 χιλιάδες ευρώ. “Είναι δύσκολη η οικονομική κατάσταση. Δεν έχουμε βγει από το τέλμα”. Ακόμα ζητάμε να πάρουμε διακαώς την ενίσχυση.

Επίσης στο κατάστημα της ΔΕΥΑΚ στην δημοτική αγορά Καβάλας τοποθετήθηκε, μετά από πρόταση-προσφορά του ΔΙΠΑΕ παραρτήματος Καβάλας, κάμερα η οποία ελέγχει την θερμοκρασία όσων μπαίνουν για να πληρώσουν το λογαριασμό τους.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Απόστολος Χρόνης στο Lobby 101.8 από το 1.13.16

Προηγούμενο άρθροΚώστας Αντωνιάδης | “Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα για την Θάσο -Δεν υπάρχει ενδεχόμενο κατηγοριοποίησης των νησιών”
Επόμενο άρθροΟ Χρήστος Ποτόλιας για τις ευθύνες του Δήμου ενόψει του ανοίγματος των σχολείων