Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν άκρως χριστουγεννιάτικο και εορταστικό γεμάτο όμορφες εκδηλώσεις από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θάσου.

Την Παρασκευή 15-12-2023 το απόγευμα τα παιδιά της Β’ τάξης μαζί με τις δασκάλες τους κα. Ξανθούλα, κα. Λίνα και κα. Βασιλική ανέβασαν το θεατρικό έργο ” Το ποντικάκι που ήθελε ν’ αγγίξει ένα αστεράκι” του Ε. Τριβιζά.

Η περηφάνια και η συγκίνηση όλων μας για τους μικρούς και ταλαντούχους ηθοποιούς φάνηκε στο ενθουσιώδες κι έντονο χειροκρότημά μας! Η Ε’ και Στ’ τάξη υπό την καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής, κας. Κικής, μας τραγούδησαν όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μας μετέδωσαν το πνεύμα χαράς κι αγάπης των Χριστουγέννων!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πλαισίωσε τη γιορτή με μπουφέ,στον οποίο βοήθησαν ευγενικά οι γονείς του σχολείου μας και ένα πλούσιο μπαζάρ. Σε όλους τους συντελεστές, τους μαθητές, τους δασκάλους, τη διευθύντρια κα. Παπαλαζάρου και τους γονείς πολλά συγχαρητήρια!

Για ακόμα μια φορά απολαύσαμε μια θαυμάσια γιορτή! Έχουμε και συνέχεια… Το Σάββατο 16-12-2023 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θάσου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με πολύ μεγάλη χαρά και προθυμία ” Το πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο” και ο σεφ Πέτρος Μαούνατζης. Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν, τραγούδησαν, απόλαυσαν λαχταριστά γλυκά, ήπιαν ζέστη σοκολάτα και ζεστό κρασί βγήκαν όμορφες φωτογραφίες, έγραψαν γράμμα στον Άι Βασίλη κι έπαιξαν με την ψυχή τους!

Όλοι το απολαύσαμε και το χαρήκαμε αφάνταστα! Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Θάσου για τη συνδιοργάνωση, στο Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο και στον σεφ Πέτρο Μαούνατζη για την πλαισίωση και στους γονείς του σχολείου μας για τη βοήθεια!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίξατε και αυτή μας την εκδήλωση και μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας προς όφελος των παιδιών μας!!! Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, πολλή χαρά και κάθε ευτυχία!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Λιμένα Θάσου

Προηγούμενο άρθροΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου
Επόμενο άρθροΧαμόγελα και ευχάριστα συναισθήματα πλημμύρισαν το Δημαρχείο του Δήμου Παγγαίου