Το Μουσείο Καπνού της Καβάλας επισκέφτηκαν την Τετάρτη 19/10 τρία τμήματα της Α’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Καβάλας, προκειμένου οι μαθητές να πληροφορηθούν για την ιστορία της κατεργασίας και εμπορίας του συγκεκριμένου προϊόντος που εν πολλοίς καθόρισε την ιστορία και την ταυτότητα του τόπου.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Δημήτρης Λυμπεράκης, εξέφρασε με ανακοίνωση του την ικανοποίηση για την υποδοχή και την ξενάγηση των παιδιών από τους ξεναγούς του Μουσείου, επισημαίνοντας ότι η Καβάλα είναι τυχερή που έχει ένα τέτοιο Μουσείο αλλά και τόσο καλές ξεναγούς. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Επειδή μία από τις πιο σημαντικές στοχεύσεις του σύγχρονου δημόσιου σχολείου είναι η διατήρηση της ιστορικής μνήμης, το 2ο ΓΕΛ Καβάλας επισκέφθηκε στις 19/10/2022 με τρία τμήματα της Α’ τάξης το Μουσείο Καπνού στη Καβάλα. Είμαστε τυχεροί που η πόλη μας διαθέτει τέτοιο Μουσείο και τόσο καλές γνώστριες της εφηβικής ψυχοσύνθεσης ξεναγούς. Ευχαριστούμε πολύ»!

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Η πρότασή μας για την ενεργειακή αναβάθμιση του οδοφωτισμού: ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, χωρίς μεσάζοντες – ΤΩΡΑ, όχι το 2023!
Επόμενο άρθροΚέρδος για την Περιφέρεια ΑΜΘ και την Καβάλα η επίσκεψη του πρόξενου των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνη