Όταν εισέρχεται κάποιος στο φουαγιέ του γηροκομείου του Αγ. Πνεύματος τον υποδέχεται η Ελληνίδα αδελφή της Νυρεμβέργης η Καβάλα.

Την Τρίτη 07.02.2023 άνοιξε η έκθεση φωτογραφίας «Το πολύχρωμο πρόσωπο της Καβάλας» από το γραφείο διεθνών σχέσεων του δήμου Νυρεμβέργης σε συνεργασία με τον σύλλογο αδελφοποίησης «ΦΙΛΟΣ». Οι καλοκαιρινές “σύντομες διακοπές” δείχνουν μια σύνθεση φωτογραφιών από διαφορετικές πηγές.

Οι φωτογραφήσεις μας οδηγούν κυρίως στην παλιά πόλη της Καβάλας, η οποία λάμπει με πλούσια χρώματα, αλλά και στους παρακείμενους τόπους αναψυχής όπως στον ποταμό Νέστο με την οργιώδη βλάστησή του και στο σμαραγδένιο νησί της Θάσου με την φανταστική παλέτα χρωμάτων.

Οι πολυάριθμοι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από την πανδαισία χρωμάτων των εκτιθέμενων φωτογραφιών, απόλαυσαν το υπέροχο κρασί που προέρχεται από την περιοχή της Καβάλας και γεύτηκαν τους παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες.

Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την έκθεση μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2023 στο φουαγιέ του Heilig-Geist-Spitals, Hans-Sachs-Platz 2 στην Νυρεμβέργη.

Προηγούμενο άρθροΣταθερά χαμηλός ο αριθμός νοσηλειών με covid στο Νοσοκομείο Καβάλας
Επόμενο άρθροΕρώτηση Μακάριου Λαζαρίδη για τα προβλήματα των παραγωγών ακτινίδιου