Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου 2023 ο Α.Μ.Σ. Πολυστύλου, σε συνεργασία με την ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα Ψυχικής Υγείας, Στέλλα Αργυρίου, και τη συμμετοχή της Δόξας Αμυγδαλεώνα, του Κεραυνού Κρηνίδων και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου του 6ου Λυκείου Καβάλας, καθώς εκτός από το θέαμα που πρόσφεραν, κατάφεραν να στείλουν και ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο.
Πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, και την πρόσφατη απώλεια του 13χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Καβάλας, Γιάννη Γιαννικόπουλου.

Τα έσοδα του εν λόγω τουρνουά θα ενισχύσουν την όμορφη πρωτοβουλία “Αγκαλιά Αλληλεγγύης” για το Πάσχα, την οποία καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Καβάλας, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Νικήτρια του τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας αναδείχτηκε η ομάδα του Κεραυνού Κρηνίδων, ενώ αναμνηστικές πλακέτες και έπαινοι δόθηκαν και στις υπόλοιπες ομάδες.
Μετά το πέρας των αναμετρήσεων, οι εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά τίμησαν τον Δήμαρχο Καβάλας, για τη συμβολή στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Προηγούμενο άρθροΈφτασε στο Δήμο Καβάλας η αποστολή ηλεκτρονικού υλικού από τη Νυρεμβέργη και τον σύλλογο για την αδελφοποίηση Καβάλας Νυρεμβέργης «ΦΙΛΟΣ»
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Θαρρείς και συνωμότησε το σύμπαν να συμβεί η ανείπωτη τραγωδία που έχει στιγματίσει το έθνος μας διαχρονικά και για πάντα