”Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του τελευταίου διαστήματος της προεκλογικής περιόδου. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική η περίοδος αυτή, καθώς πρέπει να ενημερώσουμε τους πολίτες, να ακούσουμε τα προβλήματά τους, να ακούσουν το πρόγραμμα και τις λύσεις που έχουμε να τους δώσουμε”.
Τα παραπάνω υπογράμμισε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο επικεφαλής του συνδυασμού ”Έργο Τώρα” και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Χαράλαμπος Χρυσανίδης.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
”Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος, στη διάρκεια της οποίας καλούνται να αποφασίσουν τελικά οι πολίτες, ποιον θα επιλέξουν στην επόμενη διοίκηση για να διαχειριστεί τα θέματα και τα προβλήματα του Δήμου Καβάλας. Νομίζω προς αυτήν την κατεύθυνση έχουμε καταθέσει ένα πολύ ολοκληρωμένο πρόγραμμα, υλοποιήσιμο χωρίς αοριστίες. Πάνω σε αυτό θα κινηθούμε αν είμαστε η επόμενη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Γνωρίζουμε, έχουμε την εμπειρία από τον πρώην Δήμο Ελευθερών, όπου για οκτώ χρόνια είχα την ευθύνη της διοίκησης. Εγώ και οι συνεργάτες μου πετύχαμε πολλά πράγματα, αλλάξαμε όλη την πορεία του πρώην Δήμου, έγινε σημείο αναφοράς η περιοχή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη”, επισήμανε σχετικά ο κ. Χρυσανίδης.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
”Αυτός είναι ο στόχος μας και για την Καβάλα που έχει καλύτερες προϋποθέσεις και είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη, διότι υπάρχουν οι υποδομές. Απλά πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της μη επίλυσης τους, να μη πω αδιαφορίας, τα οποία σήμερα δημιουργούν πολύ μεγάλα ζητήματα, τόσο στην κυκλοφορία, στην Ανάπτυξη και βέβαια το τελικό αποτέλεσμα σε όλη αυτήν την ιστορία είναι η μείωση του πληθυσμού, το φευγιό των νέων από την πόλη μας. Δίχως νεολαία, θέσεις εργασίας και εισόδημα γι’ αυτά τα παιδιά, εύκολα παίρνουμε την κατηφόρα και είναι πολύ δύσκολο μετά να αναστραφεί όλο αυτό. Κάποτε ο Δήμος Καβάλας ήταν 5ος στην Ελλάδα και σήμερα είμαστε 17οι. Στη δε βόρεια Ελλάδα ήταν η πρώτη πόλη μετά τη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι η προτελευταία”, υπογράμμισε στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού ”Έργο Τώρα”.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ
”Είναι πολύ μεγάλο το φορτίο που θα έχει η επόμενη διοίκηση και πολύ μεγάλη η ευθύνη των συνδημοτών μας που θα επιλέξουν ποιος τελικά θα διαχειριστεί τις τύχες τους. Είναι πολύ εύκολο να λέμε θα, να λέμε λόγια, να λέμε ότι για όλα φταίει ο Δήμος ή ο δήμαρχος, όμως η πόλη και ο Δήμος είμαστε εμείς οι ίδιοι και ο δήμαρχος είναι της απολύτου επιλογής μας. Εάν τα κριτήρια των δημοτών μας είναι αυτά που συνήθως ακούμε περί φίλου, συγγενή ή κουμπάρου και δεν βάζουμε το χέρι στην καρδιά για αυτόν που πιστεύουμε ότι θα διαχειριστεί καλύτερα τις τύχες της πόλης, τότε είναι λογικό να φτάνουμε σε αποτελέσματα που μόνο λύπη και στεναχώρια θα μας δώσουν την επόμενη πενταετία”, επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Προηγούμενο άρθροΟι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Χρήστου Μέτιου στην Π.Ε Καβάλας
Επόμενο άρθροΗ ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ μπορεί να δώσει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου Καβάλας” δηλώνει η υποψήφια Δήμαρχος Αναστασία Ιωσηφίδου