Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου πραγματοποίησε εχθές συνέλευση στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη. Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Παγγαίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πολιτικά πρόσωπα του τόπου, επιχειρηματίες που συνδέονται άμεσα με τον κλάδο και φυσικά πλήθος αγροτών.

Οι διάφορες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, εντός και εκτός χώρας, ενδιαφέρουν το σύνολο το πολιτών, μιας και αναφερόμαστε σε έναν τομέα άμεσα συνυφασμένο με την τοπική και εθνική μας οικονομία.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος έκανε μια μικρή αναφορά στις πολύ καλές και καινοτόμες υποδομές του Δήμου που σχετίζονται με την Πρωτογενή Τομέα, όπως τα δίκτυα άρδευσης, τις παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, τον εκσυγχρονισμό των αντλιοστασίων, τις ενέργειες για τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα και πολλά ακόμη. Επιπλέον, επεσήμανε την πολύ καλή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο πλευρό των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον Πρωτογενή Τομέα από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσουν το πράττουν!

Καλή χρονιά με υγεία! Καλές παραγωγές για όλους!

Προηγούμενο άρθροΦορτηγό συγκρούστηκε με αλατιέρα στην ΕΟ Σερρών- Θεσσαλονίκης – Έκλεισε ο δρόμος, σχηματίστηκαν ουρές
Επόμενο άρθροΗ πρόταση της δημοτικής παράταξης ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ για την οριστική επίλυση του προβλήματος στέγασης της Σ.Φ.Γ.Τ.