Σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας».
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους του 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας και συνδέονται άμεσα με την λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Θάσο και την εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών της Θάσου.
Ειδικότερα συζητήθηκε το θέμα της έλλειψης του απαιτούμενου προσωπικού, η δυνατότητα δημιουργίας 2ης βάσης του 6ου ΕΚΑΒ στη Θάσο (εκτός των δομών του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου) με την στήριξη του Δήμου Θάσου, η ανάγκη της επίσπευσης των διαδικασιών για την παράδοση από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην Λιμενική Αρχή της Θάσου του νέου σύγχρονου περιπολικού σκάφους με υγειονομικό εξοπλισμό (με ειδικό διαμορφωμένο θάλαμο ασθενών με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό).
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:
«Ο Δήμος της Θάσου διαχρονικά και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του στέκεται αρωγός στις δομές υγείας της Θάσου, όπως το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου και το 6ο ΕΚΑΒ Καβάλας.
Η απρόσκοπτη λειτουργία του 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας και η αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών του στην Θάσο αποτελεί ζήτημα ύψιστης σημασίας για το Δήμο της Θάσου, καθώς συνδέεται άρρηκτα με την ασφάλεια της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της.
Στη σημερινή συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία μας και αναζητήθηκαν από κοινού σημεία ενίσχυσής της με την στήριξη του Δήμου Θάσου».

Προηγούμενο άρθροΜειωμένη τον Ιούνιο η εμπορική κίνηση στην αγορά της Καβάλας
Επόμενο άρθρο110η Επέτειος Απελευθέρωσης της Καβάλας – Επίσημη έπαρση της Ελληνικής σημαίας τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στο παλιό μνημείο πεσόντων