Ο Δήμος Παγγαίου συμμετείχε στη συνάντηση που προέκυψε, κατόπιν πρόσκλησης της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, με σκοπό την Τουριστική Ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας, έχοντας ως «οδηγό» συγκεκριμένη θεματολογία, που συζητήθηκε. Στόχος όλων είναι η αξιοποίηση των ήδη υπαρχόντων μέσων και η δημιουργία νέων εργαλείων ανάπτυξης και προβολής της ευρύτερης περιοχής μας.

Η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Παγγαίου Olga Abatzia διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Παγγαίου συμφωνεί στη λογική της συνεργασίας, κάτι που αποδείχθηκε από την πρωτοβουλία του Δημάρχου Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος και της Αντιδημάρχου για την από κοινού συμμετοχή των Δήμων Παγγαίου, Καβάλας και Νέστου στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Ρουμανίας, (Βουκουρέστι, 15-18 Φεβρουαρίου) και της Βουλγαρίας (Σόφια, 13-15 Μαρτίου).

Ο Δήμος Παγγαίου φροντίζει για τη δημιουργία των κατάλληλων εργαλείων και υποδομών που έχουν ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας τουρισμού σε συνεργασία με την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς, ενώ παράλληλα στηρίζει τέτοιου είδους συλλογικές προσπάθειες!

Ευχαριστούμε θερμά για την εν λόγω πρόσκληση!

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου – Μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος στην ποδηλατοβόλτα του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΚαι άλλες διακρίσεις για το Αθλητικό Παγγαίο