Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου με την οικογένεια του στην όμορφη Θάσο και συναντήθηκε με τον π.Υπουργό και Βουλευτή Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

Σε ανάρτηση του ο κ.Στυλιανίδης έγραψε:

Τελευταίες στιγμές ανάπαυλας στη Θάσο πριν τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών μαζί με τον καλό φίλο από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά. Του ευχήθηκα καλό αγώνα και μεγάλη επιτυχία.

Εκεί, απόλαυσε μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης, μακριά από τα πολιτικά του καθήκοντα.
Η Θάσος είναι ένας πανέμορφος προορισμός, γνωστός για τα καθαρά νερά της και τις μαγευτικές παραλίες της, και ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε την ευκαιρία να απολαύσει αυτά τα τοπία μαζί με την οικογένεια του.

Παρά την ανάγκη για χαλάρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς γνωρίζει ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ. Γι’ αυτό και η επιστροφή του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ήταν δυναμική και αποφασιστική, καθώς συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για την ασφάλεια και την προστασία της χώρας του αλλά και στον προεκλογικό αγώνα για την Περιφέρεια Αττικής.

Προηγούμενο άρθροΥπογράφηκε νέα σύμβαση έργου προϋπολογισμού 500.000€ για αγροτική οδοποιία Ελευθερών
Επόμενο άρθροTo νέο status quo της Ελλάδας με τις ΗΠΑ – Η ενισχυμένη αμυντική συνεργασία, ο ρόλος της Αλεξανδρούπολης και της Σούδας