Απορριπτική ήταν η απάντηση που έδωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην προσφυγή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας, σχετικά με το θέμα των ανταποδοτικών τελών.

”Τη Δευτέρα 1η Απριλίου λάβαμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, επίσημα την απάντηση, η οποία είναι απορριπτική. Από εκεί και μετά δώσαμε εντολή στον νομικό μας σύμβουλο, ο οποίος είναι αυτός που κατέθεσε και την προσφυγή να δει αν υπάρχουν ελπίδες για να γίνει κάτι, ώστε να προχωρήσουμε με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου στην επιτροπή του άρθρου 152”, ανέφερε σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Κ., Θόδωρος Χατζηχρήστος.

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ

”Η επιτροπή του άρθρου 152 είναι η δεύτερη βαθμίδα, όπου εκεί θα συζητηθεί ξανά η προσφυγή μας. Μέσα στις επόμενες μέρες πιστεύω θα γνωρίζουμε για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είχαμε άλλη λύση, από τη στιγμή που δεν υπήρξε διαβούλευση για το θέμα των ανταποδοτικών τελών, από τη στιγμή που ζητήσαμε να μας δοθεί η δυνατότητα αυτή και δεν έγινε η μόνη λύση ήταν να ασκήσουμε το δικαίωμά μας και να προσφύγουμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και θα δούμε τώρα εάν υπάρχουν ελπίδες να γίνει κάτι για να προχωρήσουμε και στην επόμενη επιτροπή”, ανέφερε ακόμη για το θέμα ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Καβάλας.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Αναφορικά με τις προετοιμασίες των επαγγελματιών ενόψει της πασχαλινής περιόδου, ο κ. Χατζηχρήστος επισήμανε: ”Σίγουρα υπάρχουν προετοιμασίες, περιμένουνε ότι θα είναι μία καλή περίοδος, μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, σε συνδυασμό εδώ στην περιοχή μας με τα έργα που τρέχουν. Θεωρώ ότι μέχρι το Πάσχα τουλάχιστον η περιοχή του Αγίου Νικολάου θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και περιμένουμε ότι θα γίνει κάτι καλύτερο για την τοπική αγορά”.

Προηγούμενο άρθροΣτο 15ο Συνέδριο της ΝΔ ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χαράλαμπος Δράκος
Επόμενο άρθροΤο ΓΕΛ Ποδοχωρίου από τα θρανία του σχολείου, στις αίθουσες του Πανεπιστημίου