”Με στόχο να εκπέμψει ισχυρό μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας ξεκίνησε την Παρασκευή (5/4) στο Ζάππειο το 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου έκανε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε αυτήν την ανάγκη συστράτευσης της κεντροδεξιάς παράταξης σε μία κρίσιμη αναμέτρηση, αυτή των επικείμενων ευρωεκλογών”.

Τα παραπάνω υπογράμμισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Δράκος, αναφερόμενος στο τι σηματοδοτεί το 15ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Απριλίου.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ

”Δικαίως χαρακτηρίζεται το συνέδριο αυτό ιστορικό, γιατί έχει συνδεθεί με τα 50 χρόνια της ίδρυσης του κομμάτος, αλλά και με τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό την ηγεσία του ιδρυτή μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Η επιλογή του χώρου για τη διεξαγωγή του συνεδρίου δεν ήταν επίσης τυχαία, αφού το Ζάππειο είναι συνυφασμένο με την υπογραφή της συνθήκης ένταξης της Ελλάδος στην τότε Ε.Ο.Κ. από τον ιδρυτή της παράταξης μας”, συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Δράκος.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ

Κληθείς να σχολιάσει τις δυο τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι λίγο πάνω από το 30% στην εκτίμηση ψήφου, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας, σημείωσε: ”Η κυβέρνηση δέχεται πίεση από μία σειρά από γεγονότα, που θα έλεγα παρόλο που δεν απειλείται από την αντιπολίτευση αποτελεί μια πίεση, η οποία πρέπει να τα στελέχη της παράταξης να την αντιμετωπίσουν και να την υπερκεράσουν. Οι ευρωπαϊκές εκλογές πάντοτε κρύβουν κάποιες παγίδες. Αυτές, είτε σε τοπικό επίπεδο, είτε και σε πανελλήνιο, τις ξέρουμε, προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε και να τις απενεργοποιήσουμε, ώστε το αποτέλεσμα το οποίο θα φέρουμε να μην αμφισβητεί την κυριαρχία μας”.

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

”Βασικός παράγοντας σε αυτόν τον στόχο, τον οποίο σημειωτέον ξέρουμε κι έχουμε και τα μέσα να τον πετύχουμε, είναι η συσπείρωση των ψηφοφόρων της παράταξης και ο περιορισμός των απωλειών που καταγράφονται σε δημοσκοπήσεις, κυρίως από τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί είναι οι απώλειες της παράταξής μας και φυσικά η αποχή. Αυτόν τον στόχο καλούμαστε να τον υπερκεράσουμε και η Νέα Δημοκρατία μαθημένη σε αυτά άντεξε 50 χρόνια ως ένα μεγάλο κόμμα και μια μεγάλη παράταξη και νομίζω ότι θα ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια, ώστε την επόμενη μέρα να πορευθούμε, μιας και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν αλλάζει πρωθυπουργό, να πορευθούμε ενωμένοι για περαιτέρω ενίσχυση της ευημερίας των πολιτών”, επισήμανε καταληκτικά ο Χαράλαμπος Δράκος.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση Μνήμης για το «ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ» των Θρακών στο Διδυμότειχο
Επόμενο άρθροΣτην Επιτροπή του άρθρου 152 θα προσφύγει η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτχνών Καβάλας για τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου Καβάλας