Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Έλενα Ακρίτα: Στο τέλος της ημέρας μετράμε τις ευλογίες μας, μια οικογένεια ενωμένη σαν γροθιά

Μία ώρα αργότερα από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στην οποία αναφέρει:

Στο τέλος της ημέρας, καθόμαστε με τον άντρα μου στη βεράντα και λέμε τα δικά μας, τα ολοδικά μας, όπως κάνουμε 32 χρόνια τώρα.
Στο τέλος της ημέρας, ο Παύλος κι η Κατερίνα μας τηλεφωνούν ότι «έφτασαν» καλά. Και γελάνε. Κι οι ουρανοί αγάλλονται όταν τους ακούμε.
Στο τέλος της ημέρας, έχουμε ταΐσει τις γατες της περιοχής και τα σκυλάκια μας χοροπηδάνε δίπλα μας, ενώ η Μυρτουλα ζαχαρώνει την παντόφλα του Γιώργου.
Στο τέλος της ημέρας πέτυχε το σπανακόρυζο.
Στο τέλος της ημέρας μετράμε τις ευλογίες μας. Μια οικογένεια ενωμένη σαν γροθιά, μια Μάνα φάρος, φίλοι πολύτιμοι, τα ζωάκια μας, η καθημερινότητα μας…
Στο τέλος της ημέρας μετράμε τις ευλογίες μας. Κι είναι πολλές.
Πιάσε μια παγωμένη, αγάπη μου.

Κασσελάκης: Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες

Ακολούθησε και η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σχολίασε αρχικά για τον πρωθυπουργό πως «είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη».

Στη συνέχεια της ανάρτησής του στα social media, έγραψε: Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός.

Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους».

Σημειώνεται πως η Έλενα Ακρίτα σχολίασε σχετικά για την παραπάνω ανάρτηση πως: «Η πληρωμένη απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον κ. Μητσοτάκη για την μήνυση που μού κάνει η Μαρέβα Μητσοτάκη».

«Θα χαρώ ως πληρεξούσιος δικηγόρος της κυρίας Ακρίτα να εξετάσω ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό που δήλωσε ότι θα έρθει ο ίδιος στο δικαστήριο να καταθέσει, για να υπενθυμίσουμε και πάλι στους διεθνείς οργανισμούς και την ΕΕ την πολύπλοκη αντίληψη της ελληνικής εκτελεστικής εξουσίας για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και το επίπεδο της διάκρισης των λειτουργιών στην Ελληνική Δημοκρατία» έγραψε στην πλατφόρμα Χ ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, δικηγόρος της Έλενας Ακρίτα.

Προηγούμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Σκρα στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης του δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα (02/04/2024 – 20/04/2024)
Επόμενο άρθροΟ Χ. Μεντίζης περιγράφει τα προβλήματα του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης