Θρήνος στις Σέρρες για τον θάνατο του 11χρονου κατά την έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου. Ρίγη συγκίνησης σκορπίζει το σημείωμα που άφησε ένας συμμαθητής του άτυχου Βασίλη στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο μικρός Μάνος έγραψε «κάντε χώρο εκεί ψηλά. Έρχεται να παίξει ο Βασίλης». Στο σχολείο από το πρωί, συμμαθητές του παιδιού, εκπαιδευτικοί και γονείς σπεύδουν να αφήσουν λίγα λουλούδια και ένα κεράκι στη μνήμη του.

Σημειώνεται ότι στις 4 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του άτυχου μαθητή στο Α’ Νεκροταφείο Σερρών.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας και οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία και λαμβάνουν καταθέσεις από όλους τους αρμοδίους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον διευθυντή του σχολείου, εκπαιδευτικούς αλλά και από τους τεχνικούς του συνεργείου που είχε αναλάβει τις εργασίες στο 9ο Δημοτικό Σχολείο. Οι ευθύνες έχουν γίνει «μπαλάκι» μεταξύ των εμπλεκομένων.

Η έκρηξη εκσφενδόνισε τη σιδερένια πόρτα περίπου 30 μέτρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο Βασίλης.

Προηγούμενο άρθροΟ Γενικός Γραμματέας Γιάννης Κελγιώργης θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στο επόμενο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου
Επόμενο άρθροΠαρουσία ΥΕΘΑ Νικολάου Παναγιωτόπουλου στον εορτασμό του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Aγίου Νικολάου στη ΣΝΔ