Γροθιά στο στομάχι της πόλης η επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) προς τον δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη ο οποίος με την συμπεριφορά του εκθέτει για μία ακόμη φορά τους Ξανθιώτες.

Η επιστολή των Στρατιωτικών γραμμένη με απτό ξεκάθαρο τρόπο, αποδεικνύει την πολιτικάντικη συμπεριφορά ενός δημάρχου, ο οποίος φωτογραφήθηκε και έκανε την πολιτική του λεζάντα κατά την διάρκεια της μάζωξης, έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης μία ανακοίνωση γεμάτη περηφάνεια για τις Ε. Δ. η οποία βασίστηκε στην ψεύτικη υπόσχεση που για μία ακόμη φορά εξέθεσε την πόλη που εκπροσωπεί, στο Πανελλήνιο.

Προφανώς ο Μ. Τσέπελης, νόμισε ότι οι στρατιωτικοί είναι «τσιράκια» του και μπορεί να παίζει με το ήθος και την αξιοπρέπειά τους.

Η τελευταία παράγραφος αποδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής των Στρατιωτικών οι οποίοι χαρίζουν τις 2000 ευρώ που θα έδινε ο δήμος Ξάνθης για την εκδήλωση τους στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Και το μεγάλο «καρφί» και μία αλήθεια που γνωρίζουν όλοι οι Ξανθιώτες για τον τρόπο που διοικεί την Ξάνθη ο Μ. Τσέπελης κρύβεται στην φράση… «Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, καθόσον από την ανωτέρω ενέρ-γειά σας, δίνετε τη δυνατότητα σε συνδικαλιστικούς φορείς να διεξάγουν δωρεάν τις γενικές συνελεύσεις των σωματείων τους (συνέδρια), ακόμα κι αν αυτές πραγματοποιούνται σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν εφεξής όλες οι συνδικαλιστικές ενώσεις της πόλης.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή κόλαφος που έστειλαν οι στρατιωτικοί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για τον τρόπο που πορεύεται ο δήμαρχος της Ξάνθης.

Μία φορά Τσέπελης πάντα Τσέπελης.

ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη Αρ. πρωτ.: 904 (mayor@cityofxanthi.gr) Αθήνα, Μαΐου 2022

ΚΟΙΝ. : Π.Ο.Ε.Σ.

ΘΕΜΑ: Συνδιοργάνωση Συνεδρίου

ΣΧΕΤ.: α. To υπ΄ αρίθμ. 454/28.03.2022 Έγγραφο μας

β. Η υπ΄ αρίθμ. 340/19.04.2022 Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσής σας

γ. Το από 2022-05-18 10:09 Μήνυμα Ηλεκτρονικού σας Ταχυδρομείου

Κύριε Δήμαρχε.

Με το (α) σχετικό, αιτηθήκαμε τη συνδιοργάνωση με το Δήμο σας θεματικού συνεδρίου με τίτλο «Η πανδημία του κορονοϊού στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, ο αγώνας της Ξάνθης και οι Ένοπλες Δυνάμεις», με σκοπό την ανάδειξη, σε πανελλήνιο επίπεδο, του έργου των φορέων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων και των πολιτών της Ξάνθης, στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ενώ μετά τη δια ζώσης συνάντησή μας και την υπόσχεσή σας ότι το εν λόγω συνέδριο θα υποστηριχτεί οικονομικά από κοινού μεταξύ των δύο φορέων (Π.Ο.Ε.Σ. και Δήμος Ξάνθης), με λύπη, με το (γ) σχετικό έγγραφό σας, μας ενημερώσατε ότι διαθέτετε χρηματικό ποσό ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €). Τουναντίον, διαθέσατε τριπλάσιο, σχεδόν, ποσό [επτά χιλιάδες ευρώ (7.000 €)] στην έτερη συναφή Ομοσπονδία, για ένα συνέδριο που πραγματοποίησε στην πόλη σας, καθαρά συνδικαλιστικού περιεχομένου.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία κριτικής της ως άνω επιλογής σας, πλην όμως, θεωρούμε φρόνιμο να ενημερώσουμε μέσω των τοπικών ΜΜΕ τους πολίτες της Ξάνθης, ως η πηγή χρηματοδότησης, ώστε να κριθείτε από τους ίδιους. Άλλωστε, η μετακίνηση των 150 και πλέον συνέδρων μας από όλη την Ελλάδα στην πόλη της Καβάλας, όπου θα διεξαχθεί τελικά το συνέδριό μας, έρχεται από μόνη της να απαντήσει για το αποτέλεσμα της εν λόγω επιλογής σας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, καθόσον από την ανωτέρω ενέργειά σας, δίνετε τη δυνατότητα σε συνδικαλιστικούς φορείς να διεξάγουν δωρεάν τις γενικές συνελεύσεις των σωματείων τους (συνέδρια), ακόμα κι αν αυτές πραγματοποιούνται σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν εφεξής όλες οι συνδικαλιστικές ενώσεις της πόλης.

Τέλος, παρακαλούμε όπως, το χρηματικό ποσό ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €) που θα διαθέτατε για το συνέδριο, το διαθέσετε στο «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», το οποίο, με σχέδιο νόμου, κινδυνεύει να κλείσει.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Μαρινέλης Χρήστος

Ανθυπασπιστής (ΠΖ)

6944857472

Αντιπρόεδρος

(Για τον απουσιάζοντα Πρόεδρο)
Ο Γεν. Γραμματέας

Κατσανεβάκης Ιωάννης

Επισμηναγός (ΥΑΔ)

6983503514

Πηγή:www.xanthitimes.gr

Προηγούμενο άρθροΤουρνουά 3×3 (GR NATIONAL TOUR) στην πλατεία Ελευθερίας
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα «Ανακυκλώνω»: Επιδότηση έως 50% για αλλαγή συσκευής