«Μια εξαιρετική εμπειρία είχαν οι μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης του σχολείου μας με τη δασκάλα τους κ. Πόπη Μαργιού, στην επίσκεψη που έκαναν στο Μουσείο του Μελισσοκομικού συνεταιρισμού, καθώς και στο Βιολογικό Ελαιοτριβείο – Μουσείο στο Ραχώνι της Θάσου, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα την Υγιεινή Διατροφή και τα Τοπικά Προϊόντα.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον πρόεδρο του μελισσοκομικού συνεταιρισμού για την άψογη ξενάγηση σε όλους τους χώρους του Μουσείου. Τα παιδιά είδαν βήμα βήμα πώς παράγεται και συσκευάζεται το μέλι, έμαθαν για τη γύρη, την πρόπολη και το βασιλικό πολτό και περιηγήθηκαν στο μουσείο μελιού όπου εντυπωσιάστηκαν από τα πλούσια εκθέματα.

Επίσης, Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του βιολογικού ελαιοτριβείου -Μουσείου κ. Τυρολόγο Αργύρη για την άκρως ενδιαφέρουσα περιγραφή όλων των σταδίων παραγωγής λαδιού και την λεπτομερή ξενάγηση στο υπέροχο πραγματικά μουσείο που λειτουργεί στο χώρο του ελαιοτριβείου.

Τα παιδιά μας εντυπωσιάστηκαν από τη διαδικασία παραγωγής και τη μυρωδιά του φρέσκου λαδιού και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των μηχανημάτων στην πορεία των χρόνων. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για τους μαθητές μας, που τους γέμισε εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές».

Προηγούμενο άρθροΦορολογικό νομοσχέδιο: Στους δρόμους οι ελεύθεροι επαγγελματίες- Κλειστά τα καταστήματα στην Καβάλα
Επόμενο άρθρο«Μαϊμού» αστυνομικός κατηγορείται για βιασμoύς και ληστείες γυναικών στην Καβάλα