Πρωτόγνωρη είναι η τουριστική άνοδος στον νησί της Θάσου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων κ. Γιάννη Μαρκιανό η εικόνα είναι η αναμενόμενη.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «νομίζω ότι τα πράγματα εξελίσσονται πάρα πού καλά. Ήταν κάτι που φαινόταν και το περιμέναμε αλλά πάντα κρατάμε μικρό καλάθι. Αποδεικνύεται ότι οι προβλέψεις μας ήταν σωστές. Υπάρχουν εξαιρετικές πληρότητες εδώ και λίγο καιρό κι αυτό φαίνεται να συνεχίζεται όλο τον Αύγουστο. Το πλέον αισιόδοξο είναι ότι έχουν αρχίσει να φαίνονται και δείγματα από κρατήσεις για τον Σεπτέμβριο, που θα συνεχιστεί η ροή των επισκεπτών μέχρι και λίγο μετά το πρώτο 15ήμερο.

Παραμένουν πρώτοι στη λίστα των επισκεπτών οι Βαλκάνιοι, καθώς ο οδικός τουρισμός είναι αυτός που υπερτερεί στη Θάσο και την Περιφέρειά μας».

ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Για τον Αύγουστο είπε ότι «πλέον, όποιος θέλει να βρει κατάλυμα θα ζοριστεί. Θα πρέπει να ψάξει αρκετά και να έχει αρκετή υπομονή αν θέλει να επισκεφθεί το νησί μας.

Στη Θάσο υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια. Μπορεί κάποιος να επιλέξει από ένα πολύ φθηνό έως ένα πάρα πολύ ακριβό κατάλυμα. Υπάρχει ποικιλία και συγκράτηση των τιμών αφού δεν προέκυψαν πολύ μεγάλες αυξήσεις σε σχέση με πέρυσι αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Σε σχέση με τη υπόλοιπη Ελλάδα κρατιόμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Ας ευχηθούμε να εξελιχθούν όλα ομαλά και στο υπόλοιπο του καλοκαιριού».

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Παπαδόπουλος: Γενικά προσοχή με τα κουνούπια
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση από αστυνομικούς στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με θέμα την προστασία των πολιτών από τις απάτες