Μεγάλος αριθμός φιλότεχνων καβαλιωτών συγκεντρώθηκαν χθές το απόγευμα στον χώρο της Μεγάλης Λέσχης για να βρεθούν μπροστά σε μια πολυποίκιλη από τεχνοτροπίες ‘’Εικαστική Περιπλάνηση’’ καβαλιωτών δημιουργών.
Την ‘’Εικαστική Περιπλάνηση’’ την διοργανώνει ο Όμιλος Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού ‘’Η Καβάλα Μπροστά’’ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καβάλας και χορηγό την ‘’Κάψουλα cocktail bar’’ του Ηλία Γεωργακόπουλου. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του ζωγράφου Χαράλαμπου Ρωμανίδη και την επιμέλεια της έχει ο καλλιτέχνης ζωγράφος Λόης Ανθάκης.
Στον λόγο του ο επικεφαλής του ομίλου και Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης, δεσμεύθηκε δημόσια ότι σε περίπτωση εκλογής του η Καβάλα θα αποκτήσει Δημοτική Πινακοθήκη που θα στεγάσει επιτέλους το τοπικό καλλιτεχνικό μας δυναμικό.
Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους της τέχνης που παρουσίασαν την δουλειά τους. Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση: Ανθάκης Λόης, Βαρβέρης Ρωμύλος, Καλαφάτη Ελένη, ΚαραβίδαΓεσθημανή, Καραμανλή Λία, Καραπαπάζογλου Αναστάσιος, Καραφιος Νικόλαος,Κασίμογλου Γεωργία, Κελέκης Θέμης, Κελέκης Θεοδόσης, Κουκμά Έφη, ΠαπαϊωάννουΕυγενία, Ρωμανίδης Χαράλαμπος, Σερεμέτης Κλεάνθης, Σταγγίδης Διαμαντής, Τσάφη Αντιγόνη, Φασουλάς Λευτέρης και Fantini Clara.
Την βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης μουσικά έντυσαν η Ελπίδα Μπαξεβάνη στο πιάνο και η Ρεβέκκα Μελετιάδου στο φλάουτο που ερμήνευσαν συνθέσεις εμπνευσμένες από τη Λατινική Αμερική μέχρι τα σοκάκια του Παλέρμο ενώ παράλληλα ο Ηλίας Γεωργακόπουλος από το Κάψουλα Cocktail Bar δημιούργησε ένα κοκτέιλ αποκλειστικά για τη βραδιά των εγκαινίων εμπνευσμένο από τους πίνακες της έκθεσης.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά:
11:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00 και Σάββατο και Κυριακή.

Κάλεσμα από τον Όμιλο «Η Καβάλα Μπροστά» στο πάρτυ νεολαίας

Επιπλέον, ο Όμιλος “Η Καβάλα Μπροστά” καλεί τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου στις 21:00, στο Πάρτυ Νεολαίας – music by solen from Κάψουλα – τους συμπολίτες μας για μια όμορφη κουβέντα συντροφιά με τα έργα τέχνης.

Προηγούμενο άρθροΕγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ στο πάρκο Φαλήρου
Επόμενο άρθροΟ Κώστας Μπουμπούνας θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μούτλια στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας