Ν.Παναγιωτόπουλος για την απουσία της κυβέρνησης από την KAVALA EXPO: «Η Καβάλα δεν μπορεί να είναι απούσα από τον κυβερνητικό σχεδιασμό»

Η απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης από τα εγκαίνια της 32ης KAVALA EXPO δεν πέρασε απαρατήρητη, με το ζήτημα να προκαλεί σχόλια κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης της έκθεσης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σχολίασε την απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου από μια διοργάνωση που αποτελεί διαχρονικά σημαντικό θεσμό για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία της περιοχής.

Το Επιμελητήριο Καβάλας είχε απευθύνει πρόσκληση στην κυβέρνηση για την παρουσία εκπροσώπου της στα εγκαίνια της KAVALA EXPO 2026. Ωστόσο, τελικά δεν υπήρξε υπουργική εκπροσώπηση στην τελετή, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της διοίκησης του Επιμελητηρίου και σχολιάστηκε δημόσια από τους παριστάμενους.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μάλιστα, επέλεξε να αναφερθεί στο θέμα από το βήμα των εγκαινίων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που έχει για την Καβάλα η παρουσία της κεντρικής κυβέρνησης στις σημαντικές οικονομικές και επιχειρηματικές διοργανώσεις της περιοχής.

Η τοποθέτηση του βουλευτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο ίδιος έχει βρεθεί στο παρελθόν στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου σε εκδηλώσεις της KAVALA EXPO, ενώ σήμερα, ως βουλευτής Καβάλας, εξακολουθεί να παρεμβαίνει για ζητήματα που αφορούν την τοπική οικονομία και τις σχέσεις της περιοχής με την κεντρική διοίκηση.

Η φετινή KAVALA EXPO πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη και συγκεντρώνει επιχειρήσεις και επαγγελματίες από την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Το ζήτημα της κυβερνητικής παρουσίας, πάντως, φαίνεται πως αποτέλεσε ένα από τα βασικά πολιτικά μηνύματα των φετινών εγκαινίων, σε μια περίοδο κατά την οποία οι εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικότητας θέτουν με έμφαση τα προβλήματα και τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης ανακοινώθηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη η επικείμενη αναβάθμιση του εκθεσιακού κέντρου, εξέλιξη που αναμένεται να ενισχύσει τον ρόλο της KAVALA EXPO τα επόμενα χρόνια.

Hot this week

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις προχωράνε στη νέα εποχή

Συγκίνηση που σήμερα η δεύτερη φρεγάτα Νέαρχος εντάσσεται και...

Η Γιορτή Τσίπουρου μετατίθεται την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2026

Με απόφαση του Δήμου Παγγαίου η Γιορτή Τσίπουρου μετατίθεται...

Δήμος Παγγαίου : Στην κορυφή της λίστας με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην άντληση έκτακτων κονδυλίων

Ο Δήμος Παγγαίου κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους δήμους πανελλαδικά...

Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μαργαρίτη Σχοινά στο Δήμο Παγγαίου

Κατά την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

4,8 εκατ. ευρώ για τους αγρότες των Τεναγών ανακοίνωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς – Δέσμευση και για αποζημιώσεις λόγω περονόσπορου

Στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παγγαίου,...

Topics

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις προχωράνε στη νέα εποχή

Συγκίνηση που σήμερα η δεύτερη φρεγάτα Νέαρχος εντάσσεται και...

Η Γιορτή Τσίπουρου μετατίθεται την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2026

Με απόφαση του Δήμου Παγγαίου η Γιορτή Τσίπουρου μετατίθεται...

Δήμος Παγγαίου : Στην κορυφή της λίστας με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην άντληση έκτακτων κονδυλίων

Ο Δήμος Παγγαίου κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους δήμους πανελλαδικά...

Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μαργαρίτη Σχοινά στο Δήμο Παγγαίου

Κατά την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή δύο λεωφορείων και ΙΧ μεταξύ Εξοχής-Μουσθένης

Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε στην Εγνατία...

Στη Μουσθένη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο Σταύρος Φλώρος – Κατέθεσε στεφάνι

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες