Απολύτως λογική εξέλιξη, από τη στιγµή που η χώρα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, άρα δεν υπάρχει και κανένας λόγος για την επιβολή ασυλίας.


Την εποχή των µνηµονίων, οι τότε κυβερνήσεις µεταξύ των άλλων είχαν νοµοθετήσει το ακαταδίωκτο για πολλούς και διάφορους, όπως είναι οι ανεξάρτητες Αρχές, διάφορα στελέχη του δηµόσιου τοµέα και εσχάτως οι τραπεζίτες.

Με αφορµή τη συζήτηση που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό και σχετίζεται µε την πρόθεση του υπουργού ∆ικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, να προχωρήσει στην κατάργηση του ακαταδίωκτου των τραπεζικών στελεχών, πληροφορούµαι ότι η κυβέρνηση όντως έχει δροµολογήσει τέτοια ρύθµιση. Ωστόσο, όπως µε ενηµερώνει αξιόπιστη κυβερνητική πηγή, σε καµία περίπτωση δεν θα εξαντλείται στους τραπεζίτες, αλλά θα αφορά όλους όσοι απολάµβαναν τα προνόµια του ακαταδίωκτου. Απολύτως λογική εξέλιξη, από τη στιγµή που η χώρα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, άρα δεν υπάρχει και κανένας λόγος για την επιβολή ασυλίας.

Το σχέδιο Φλωρίδη όχι µόνο τελεί υπό την έγκριση του Μαξίµου, αλλά έχει και πινελιές από Μητσοτάκη.

Προηγούμενο άρθροΗ Βουλευτής Καβάλας ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη στην επίσημη παρουσίαση του Ευρωπαϊκού ιδρύματος ελληνισμού στις Βρυξέλλες
Επόμενο άρθροΜεγάλες ελλείψεις φαρμάκων παρουσιάζονται και στα Φαρμακεία της Καβάλας