Γέμισε με κόσμο το περιαστικό δάσος της Καβάλας το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου. Πάνω από 150 άτομα κάθε ηλικίας συμμετείχαν στην πεζοπορία που οργάνωσε ο “Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933” από το παλιό Σανατόριο στην κορυφή του Σταυρού. Ο συννεφιασμένος καιρός δεν επέτρεψε στους πεζοπόρους να χαρούν την ανατολή της Σελήνης, παρόλα αυτά όλοι θαύμασαν τα χρώματα του δειλινού και την μοναδική θέα της νυχτερινής Καβάλας από ψηλά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη πανσέληνο.

Το περασμένο Σάββατο 11 Ιουνίου, πέντε μέλη του ορειβατικού συλλόγου της πόλης μας επισκέφτηκαν την περιοχή της Ελάτης και ανέβηκαν στην ψηλότερη κορυφή του βουνού Κόζιακας (1901μ) πραγματοποιώντας μία διάσχιση 18 χιλιομέτρων και 7 ωρών ενώ την επόμενη μέρα ανέβηκαν και στην κορυφή Μαυροπούλι (1721μ) πάνω από το χωριό Στουρναρέικα που γνωστή για την εξαιρετική θέα που προσφέρει σε όλη την περιοχή της Νότιας Πίνδου.

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου ο Ε.Ο.Σ. Καβάλας 1933 συνεχίζοντας την πλούσια δράση του, θα συμμετέχει με πεζοπορίες και αναρρίχηση στο WoodWaterWild φεστιβάλ της Παλιάς Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΚ. Σάρδη (Energean): ΕΕ και Ελλάδα να αξιοποιήσουν τη συμφωνία με Ισραήλ και Αίγυπτο αλλά και τους δικούς τους πόρους
Επόμενο άρθροΣε λειτουργία στην πλατφόρμα “myBusinessSupport” η υποβολή αιτήσεων συμψηφισμού ανεξόφλητων απαιτήσεων επιχειρήσεων παραμεθόριων περιοχών