Στη Φωλιά Παγγαίου για το Πανελλήνιο Κύπελλο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών βρέθηκε την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, η οποία απένειμε τα μετάλλια στις γυναίκες που διακρίθηκαν.
Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Νομού Καβάλας (ΣΚΟ.Ν.Κ.) στη Φωλιά Παγγαίου.
Το Κύπελλο διοργανώθηκε από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος από κοινού με το Δήμο Παγγαίου και με την υποστήριξη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Ο αγώνας διεξήχθη σε συνεργασία με τους Σκοπευτικούς Ομίλους Καβάλας και Δράμας και τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος.
Οι συμμετοχές ήταν δεκάδες απ’ όλη τη χώρα με τις επιδόσεις στο στόχο να είναι εξαιρετικές.
Η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις που αφορούν την Ελληνική Αστυνομία, με τον Άγγελο Παπαθεμελή Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜ-Θ και τον Γιώργο Ζάχαρη Πρόεδρο του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκοπευτικός Όμιλος Νομού Καβάλας άρχισε το 1989 από μια ομάδα «Φίλων των Όπλων» που ήταν φίλοι και με την ίδρυση του ΣΚΟ.Ν.Κ. βρήκαν διέξοδο στην υλοποίηση του ονείρου τους, δηλαδή την ενασχόλησή τους με τα πυροβόλα-ραβδωτά όπλα.
Η κ. Χατζηκωνσταντίνου συνάντησε τον πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Νομού Καβάλας Γιώργο Καραγκιόζογλου, τον ταμία του Ομίλου Γιάννη Στυλιανού και τον έφορο και μέλος του Δ.Σ. Μπάμπη Γεωργιάδη.
Συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον του ΣΚΟ.Ν.Κ., τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα και τη δυνατότητα που έχουν οι πολίτες να εντάξουν στα ενδιαφέροντα τους το άθλημα της σκοποβολής.
Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. είχε την τιμή να απονείμει τα μετάλλια στις γυναίκες που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, τονίζοντας ότι «μέσα σε ένα χώρο που οι άνδρες αποτελούν πλειοψηφία οι γυναίκες αστυνομικοί υπηρετούν σε όλες τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. τόσο σε επιτελικές όσο και σε μάχιμες θέσεις, λαμβάνοντας την ίδια εκπαίδευση με τους άνδρες συναδέλφους τους και στέκονται ισότιμα και ισάξια δίπλα τους κατά την εκτέλεση των καθημερινών τους υπηρεσιών και καθηκόντων».

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην παρουσίαση του Οδικού Χάρτη για τον περιορισμό των επιπτώσεων & την προσαρμογή των Ε.Δ. στην Κλιματική Αλλαγή
Επόμενο άρθροΤο nownews.gr ρωτά τους αναγνώστες του- Έρευνα για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια στο Ν.Καβάλας