Έφτασε την περασμένη Πέμπτη στην Καβάλα μια ακόμη αποστολή ηλεκτρονικού υλικού από τη Νυρεμβέργη και τον σύλλογο για την αδελφοποίηση Καβάλας Νυρεμβέργης «ΦΙΛΟΣ». Η νέα αυτή αποστολή που είναι η 15η, περιλαμβάνει 37 υπολογιστές, 27 οθόνες TFT, 27 φορητούς υπολογιστές και 2 tablets. Από το 2011 μέχρι και φέτος, κάθε χρόνο ο σύλλογος αδελφοποίησης «ΦΙΛΟΣ» α.Σ. συγκεντρώνει παροπλισμένες από εταιρείες, αλλά λειτουργικές συσκευές και τις διαθέτει για τις ανάγκες σχολείων, ιδρυμάτων και οργανισμών.

Σύμφωνα δε με τον πρόεδρο του «ΦΙΛΟΣ» Σωτήρη Ξώγνο, μέχρι σήμερα έχουν δωριθεί από τον σύλλογο συνολικά περισσότερα από 1050 ΗΥ, φορητοί, οθόνες, εκτυπωτές, Scanner, Router και για την αναπλήρωση και αναβάθμιση του υλικού που έλειπε (ποντίκια, πληκτρολόγια, καλώδια κλπ) ο ΦΙΛΟΣ έχει διαθέσει συνολικά τα ποσό των 10.000 €. Η τελευταία αυτή αποστολή βρίσκεται στις αποθήκες του δήμου Καβάλας και οι υπολογιστές θα διατεθούν από την διεύθυνση προγραμματισμού όπου υπάρχουν ανάγκες.

Και να μη ξεχνάμε ότι φέτος κλείνουν 25 χρόνια από την αδελφοποίηση Καβάλας Νυρεμβέργης και η επέτειος αυτή θα εορταστεί αναλόγως τόσο στη Νυρεμβέργη όσο και στην Καβάλα.

Προηγούμενο άρθροΚ.Σάρδη (Energean): Σε πλήρη ανάπτυξη το project αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο, πρόβλημα η γραφειοκρατία
Επόμενο άρθροΓιώργος Κουτσουμανής: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα