Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Στράτο Μακρογιαννίδη η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα είπε ότι «μετά από 23 χρόνια κάναμε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Είχε μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση, ήρθαν όλοι οι φορείς της πόλης και μας έδωσαν κάποιες υποσχέσεις ώστε το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας να πάρει λόγο τα πάνω του. Περάσαμε δυσκολίες τα τελευταία 2-3 χρόνια και πλέον είμαστε σε καλό δρόμο να επιβιώσουμε σαν επιχείρηση.

Ο κ. δήμαρχος μας υποσχέθηκε βοήθεια ώστε αν μπορέσουμε να αυξήσουμε τα δρομολόγια, κάτι καλό για την πόλη, για μας και τους επιβάτες. Μένει να υλοποιηθούν αυτές οι υποσχέσεις. Είμαστε σε αναμονή».

ΚΙΝΗΣΗ

Για την επιβατική κίνηση είπε ότι «έχει αυξηθεί, καθώς επέστρεψαν οι φοιτητές. Έχουμε τη γραμμή Νο4 της Κηπούπολης και πάμε λίγο καλύτερα. Οι επιβάτες που μετακινούμε κατά κύριο λόγο είναι οι φοιτητές και οι μαθητές.

Η γραμμή του Προφήτη Ηλία δεν δουλεύει όπως παλιά, ίσως το επιβατικό κοινό προτιμάει να κατεβαίνει με τα πόδια».

Προηγούμενο άρθροΠρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας χθες για το 2023, που συνδυάστηκε με κοπή βασιλόπιτας
Επόμενο άρθροΟ Αλέξης Πολίτης έδωσε τις πρώτες βοήθειες σε υπάλληλο της Π.Ε Καβάλας-Ευχαριστήριο