Eνας 29χρονος άνδρας συνελήφθη στην Καβάλα γιατί κατηγορείται ότι βίαζε και λήστευε γυναίκες.

Μάλιστα, ο άνδρας που έχει καταγωγή από την Ξάνθη προσποιούνταν τον αστυνομικό και έκλεινε ραντεβού με γυναίκες στην Καβάλα μέσω ιστοσελίδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, proininews.gr, έκλεισε τουλάχιστον δύο ραντεβού με γυναίκες, τις οποίες συναντούσε σε διαμερίσματα Airbnb. Δήλωνε πως είναι αστυνομικός και επιδείκνυε και όπλο, το οποίο εκ των υστέρων αποδείχθηκε ψεύτικο.
Μετά την ερωτική τους συνεύρεση – οι ίδιες ισχυρίζονται χωρίς τη θέλησή τους- , αποσπούσε χρήματα. Τα ραντεβού κλείνονταν μέσω ιστοσελίδας.

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου συνελήφθη ένας άνδρας στην Καβάλα που προσποιούμενος τον αστυνομικό βίαζε και λήστευε γυναίκες.

“Στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 2 και 20 Νοεμβρίου, προσέγγισε δύο γυναίκες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών και τις έπεισε να συναντηθούν σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Κατά τη συνάντησή τούς ο δράστης προσποιούμενος τον αστυνομικό και με την απειλή όπλου τις εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις”, αναφέρει η ΕΛΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, αντιποίηση Αρχής, ληστεία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.


Στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 2 και 20 Νοεμβρίου, προσέγγισε δύο γυναίκες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών και τις έπεισε να συναντηθούν σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Κατά τη συνάντησή τούς ο δράστης προσποιούμενος τον αστυνομικό και με την απειλή όπλου τις εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις. Ακολούθως στη μία περίπτωση με τη χρήση βίας αφαίρεσε από την κατοχή της παθούσας χρηματικό ποσό, ενώ στην άλλη περίπτωση αποχωρώντας από το διαμέρισμα αφαίρεσε από την κατοχή της δεύτερης παθούσας χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Προηγούμενο άρθροΟ καρδιολόγος Αργύρης Τυρολόγος ενημερώνει μαθητές της Θάσου
Επόμενο άρθροΠρόβλημα υποστελέχωσης αντιμετωπίζει το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας