Ο καρδιολόγος Αργύρης Τυρολόγος ενημερώνει μαθητές της Θάσου

«Μια εξαιρετική εμπειρία είχαν οι μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης του σχολείου μας με τη δασκάλα τους κ. Πόπη Μαργιού, στην επίσκεψη που έκαναν στο Μουσείο του Μελισσοκομικού συνεταιρισμού, καθώς και στο Βιολογικό Ελαιοτριβείο – Μουσείο στο Ραχώνι της Θάσου, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα την Υγιεινή Διατροφή και τα Τοπικά Προϊόντα.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον πρόεδρο του μελισσοκομικού συνεταιρισμού για την άψογη ξενάγηση σε όλους τους χώρους του Μουσείου. Τα παιδιά είδαν βήμα βήμα πώς παράγεται και συσκευάζεται το μέλι, έμαθαν για τη γύρη, την πρόπολη και το βασιλικό πολτό και περιηγήθηκαν στο μουσείο μελιού όπου εντυπωσιάστηκαν από τα πλούσια εκθέματα.

Επίσης, Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του βιολογικού ελαιοτριβείου -Μουσείου κ. Τυρολόγο Αργύρη για την άκρως ενδιαφέρουσα περιγραφή όλων των σταδίων παραγωγής λαδιού και την λεπτομερή ξενάγηση στο υπέροχο πραγματικά μουσείο που λειτουργεί στο χώρο του ελαιοτριβείου.

Τα παιδιά μας εντυπωσιάστηκαν από τη διαδικασία παραγωγής και τη μυρωδιά του φρέσκου λαδιού και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των μηχανημάτων στην πορεία των χρόνων. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για τους μαθητές μας, που τους γέμισε εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές».

Hot this week

Βασίλης Λεμονίδης: Με την Κουντουριώτου νομίζω ότι στο μέτρο του δυνατού κάνουμε αυτό που πρέπει

Για τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αστυνομίας στα σημεία όπου...

Γιώργος Τεπελόπουλος: Σχεδόν 300 περιστατικά δέχεται καθημερινά το Τμήμα Επειγόντων

Τις 300 πλησιάζουν οι προσελεύσεις καθημερινά στο Τ.Ε.Π. του...

Topics

Γιώργος Τεπελόπουλος: Σχεδόν 300 περιστατικά δέχεται καθημερινά το Τμήμα Επειγόντων

Τις 300 πλησιάζουν οι προσελεύσεις καθημερινά στο Τ.Ε.Π. του...

Επιτόπια επίσκεψη στο «Βαθύ» Θάσου: σταθερή θεσμική σύμπραξη για μια υποδομή στρατηγικής σημασίας

Η προοπτική αναβάθμισης και οργανωμένης αξιοποίησης της υφιστάμενης εμπορικής...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες