Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:
«Συγχαίρω από καρδιάς όλες τις επιτυχούσες μαθήτριες και τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου μας, καθώς η προσπάθεια, η δουλειά και η μεθοδική μελέτη τους στέφθηκε σήμερα με επιτυχία.
Επίσης συγχαίρω τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς για την καθοριστική συμβολή τους.
Για όσους σήμερα δεν τα κατάφεραν δεν πρέπει να απογοητευθούν αλλά με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την επίτευξη των στόχων τους.
Ο Δήμος της Θάσου και τη φετινή χρονιά, όπως έπραξε και τα δύο προηγούμενα έτη, θεωρώντας ότι οφείλει να σταθεί δίπλα στα νέα παιδιά του τόπου μας, θα βραβεύσει με το ποσό των χιλίων ευρώ (1.000€) τους πέντε (5) πρώτους σε βαθμολογία, στα βασικά μαθήματα, επιτυχόντες της Θάσου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, που θα εγγραφούν στα Τμήματα τους».

Προηγούμενο άρθρο“Ας προσέξουν καλά τι θα ψηφίσουν οι πολίτες για να μην λέμε μετά ότι θα γίνουμε “κοψοχέρηδες” τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Επόμενο άρθροΜήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη για την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων 2023