Για τις εκδηλώσεις που έγιναν, αλλά και αυτές που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα, με αποκορύφωμα τη ”Λευκή Νύχτα” στις 14 Ιουλίου, μίλησε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου, Μυρσινη Χρυσαφούδη.

”Ξεκινήσαμε ήδη τις εκδηλώσεις μας και συγκεκριμένα πολύ πρόσφατα το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 2η εκδήλωση ”Περί Οίνου και Γεύσεων” του δήμου Παγγαίου στην παραλία Οφρυνίου. Εκεί προβάλαμε τους τοπικούς οινοποιούς και παραγωγούς του Δήμου μας. Υπήρξε πολύ ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές για την εκδήλωση και τολμώ να πω ότι είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από αυτήν”, ανέφερε αρχικά η κ. Χρυσαφούδη.

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

”Συνεχίζουμε όμως το Σάββατο στις 8 Ιουλίου, με το ”Παγγαιορείτικο Αντάμωμα” που θα γίνει στο Μυρτόφυτο και εκεί θα συμμετέχουν 30 περίπου χορευτικοί σύλλογοι, για να μας παρουσιάσουν τους παραδοσιακούς χορούς που η κάθε σχολή από το κάθε δημοτικό διαμέρισμα έχει ετοιμάσει. Στις 14 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή οδεύουμε πλέον για τη ”Λευκή Νύχτα” με τον Γιάννη Κότσιρα στην Ελευθερούπολη. Είναι το μεγαλύτερο event του φετινού καλοκαιριού της Κοινωφελούς Επιχείρησης και εκεί ο Δήμος και η επιχείρησή μας θα προσπαθήσουν να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάσει και να περάσει όμορφα για ακόμη μία φορά. Μακάρι να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, αυτός είναι ο σκοπός μας, να επισκεφθεί ο κόσμος την Ελευθερούπολη, να βοηθηθούν οι επαγγελματίες, να δουλέψει η τοπική αγορά. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος να υπάρχει και αποτέλεσμα. Και να διασκεδάσουμε, αλλά και να δουλέψουν και οι επαγγελματίες που εκείνη τη μέρα θα κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοιχτά μέχρι και τις 12:00 το βράδυ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μυρσίνη Χρυσαφούδη.

Προηγούμενο άρθροΕΚΑΒ: Συναγερμός στην κυβέρνηση για τους θανάτους πολιτών – Άμεσα μέτρα
Επόμενο άρθροΣτον ΑΟ Καβάλας τεχνικός διευθυντής ο Βαγγέλης Αγγελής