Αυτό που ήταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουλίου! Ο Βαγγέλης Αγγελής θα είναι αυτός που θα «τρέχει» την ομάδα της Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας θητεύσει σ’ αυτό το πόστο και σε άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης και προσφάτως η Νίκη Βόλου και στις πρώτες του δηλώσεις αφού ευχαρίστησε τον Γιάννη Διαμαντίδη για την ευκαιρία που του έδωσε να δουλέψει σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΑΟΚ, υποσχέθηκε ότι θα είναι ο πρώτος που θα τραβάει το κουπί στο «καραβάκι» προκειμένου να φτάσει στον στόχο του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγελή που θα αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο Βαγγέλης έχει διατελέσει στέλεχος σε πολλές ομάδες στο παρελθόν, όπως η Νίκη Βόλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης. Στις πρώτες του δηλώσεις θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Γιάννη Διαμαντίδη για την ευκαιρία που του δίνει να έρθει σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο ΑΟΚ και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου ενώ υποσχέθηκε πως θα είναι ο πρώτος που θα τραβάει το κουπί στο «καραβάκι» ώστε το τρίπτυχο Διοίκηση – Φίλαθλοι – Ποδοσφαιρικό τμήμα να καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του. Βαγγέλη καλώς ήρθες».

Προηγούμενο άρθρο«Λευκή Νύχτα» στην Ελευθερούπολη με Γιάννη Κότσιρα και πολλές θερινές εκδηλώσεις σε εξέλιξη, όπως δηλώνει η πρόεδρος της Κονωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παγγαίου Μυρσινη Χρυσαφούδη
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: «Είναι τιμή μας η συμμετοχή του Δημήτρη Καζανίδη στο ψηφοδέλτιό μας»