Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο κ. Κώστας Παπακοσμάς από το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών. Ο ίδιος τερμάτισε 5ος και ευελπιστεί στην εκλογή του.
Αρχικά ανέφερε ότι “Μια ακόμη εκλογική διαδικασία είχαμε την Κυριακή και είναι γεγονός ότι ξεκίνησαν και πάλι μια και πάμε στο 2ο γύρο των εκλογών για λίγα χιλιοστά πριν την αυτοδυναμία και τη νίκη από την 1η Κυριακή. Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση με τον Χρήστο Μέττιο. Στις 5 περιφερειακές ενότητες παλεύουμε για την επικράτηση του συνδυασμού μας.
Πιστεύω ότι οι πολίτες έχουν στείλει το μήνυμα από την περασμένη Κυριακή για το ποιους θέλουν στη διοίκηση της Περιφέρειας, τα επόμενα 5 κρίσιμα χρόνια.
Το ότι πηγαίνουμε σε 2η Κυριακή έχει να κάνει με λίγες εκατοντάδες ψήφους που δεν μας δίδουν το ποσοστό του 43% και έτσι συνεχίζουμε ενώ θα ήμασταν από την 1η Κυριακή νικητές στην Περιφέρεια”.
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
Ο ίδιος βέβαια στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της προσέλευσης στις κάλπες. “Πρέπει οι πολίτες να έρθουν στις κάλπες και αυτή την Κυριακή. Την 1η Κυριακή ένα μεγάλο μέρος των πολιτών ήταν μακριά από την εκλογική διαδικασία, ακόμη και στις τοπικές εκλογές που είχαμε μια πληθώρα υποψηφίων.
Αυτή την Κυριακή που έχουμε μάχη μόνο στο Δήμο Καβάλας, εγώ προσωπικά καλώ όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα τι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή να προσέλθουν ώστε να αναδείξουν τους καλύτερους, τον συνδυασμό που θα διοικήσει και θα βρεθεί στο τιμόνι της Περιφέρειας, τα επόμενα 5 χρόνια, κρίσιμα χρόνια για την περιφέρεια μας.
Από την άλλη κάθε εκλογική συμμετοχή είναι συμμετοχή στην πρόοδο του τόπου μας. Και το λέω αυτό γιατί πολλοί που δεν συμμετέχουν καν στις εκλογές γκρινιάζουν για τα δρώμενα, για αυτά που γίνονται και για αυτά που ήθελαν να γίνουν. Με την συμμετοχή μας όμως δίδουμε τη δύναμη σε αυτούς που ασχολούνται και που είναι υποψήφιοι σε ένα συνδυασμό, να δώσουν όλο τους το είναι έτσι ώστε να κάνουν καλά πράγματα για την περιοχή μας.
Δεν κάνω προβολή του συνδυασμού του κ. Μέττιου αλλά καλώ όλους τους πολίτες να έρθουν στις κάλπες και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Εμείς άλλωστε κάναμε ένα αγώνα με μεγάλη αξιοπρέπεια. Παρουσιάσαμε το πρόγραμμα μας. Γυρίσαμε παντού και η δύναμη μας είναι όχι μόνο το έργο μας αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις που διατηρούμε και έχουμε εμείς όλοι με τους πολίτες!
Στο σημείο αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν και με ψήφισαν στον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέττιου” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΚύμα στήριξης στελεχών της ΝΔ και απλών πολιτών στον Μάκη Παπαδόπουλο- Άλλαξε η δυναμική του
Επόμενο άρθροΤην επόμενη εβδομάδα οι πρώτες συνδέσεις φυσικού αερίου στην Καβάλα