Ολοκληρώθηκε ο Διεθνής Διαγωνισμός Λαδιού στην Καβάλα. Σύμφωνα με το μέλος του Επιμελητηρίου κ. Κίμωνα Παπαδόπουλο η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την βράβευση στο Ζάππειο τον Ιούνιο.

Όπως ανέφερε “Πράγματι η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα για ελαιόλαδα σαφώς προερχόμενα από την περιοχή μας. ‘Έχουμε πλέον παραγωγούς που μας φέρνουν καταπληκτικά αποτελέσματα.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση που θα γίνει στις αρχές του Ιουλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς επίσης και από τους πρέσβεις όλων των χωρών που συμμετείχαν στην διαγωνιστική διαδικασία. Όλων αυτών των επιχειρήσεων και των ελαιολάδων που έχουν βραβευθεί από το διαγωνισμό».

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

Και πρόσθεσε πως «Οπότε λοιπόν το επόμενο κομμάτι, επίσης σημαντικό θα είναι στην Αθήνα στο Ζάππειο. Μάλιστα στα υψηλής ποιότητας λάδια χρησιμοποιούν το αποτύπωμα του διαγωνισμού, ένα στοιχείο που τα διακρίνει και τα εμπορικά χαρακτηριστικά του λαδιού, όλα συμβάλουν άλλωστε στην ανάπτυξη της επιχείρησης που έχει και το ανάλογο αντίτιμο στα ράφια του καταναλωτή. Αλλά και ο τελευταίος ξέρει καλά πλέον πως έχει ένα προϊόν που έχει πάρει διακρίσεις αφού κάποιος έχει εγγυηθεί για την ποιότητά του».

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια επιστολή του Μουσικού Σχολείου Καβάλας
Επόμενο άρθροΣταυρούλα Γκουλούση: Συνεχίζει και το καλοκαίρι τις δράσεις του ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου