Ανακοινώθηκαν κάποιες Αντιδημαρχίες από τον δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη. Ο κ. Χρήστος Τσιτσιλικάκης αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας και των Αδέσποτων.
Ο ίδιος δήλωσε ότι «είναι ένα δύσκολο και ιδιαίτερο πόστο και ο τομέας των αδέσποτων και ο τομέας της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά και οι λαϊκές αγορές της Καβάλας. Θα προσπαθήσουμε όλη η ομάδα μαζί με τον δήμαρχο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Να κάνουμε την καθημερινότητα όλων των συμπολιτών μας καλύτερη και ιδιαίτερα στον τομέα των αδέσποτών να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για τους τετράποδους φίλους μας. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Έχω μιλήσει και με το Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Ιωαννίνων. Το πρόβλημα το έχουν και το αντιμετωπίζουν και αυτοί σε μεγάλο βαθμό. Θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία με τους συλλόγους να βρούμε μια λύση για να αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτό το σοβαρό ζήτημα της πόλης μας».
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Για τη Δημοτική Αστυνομία είπε ότι «θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έστω και λίγο καλύτερη την καθημερινότητά μας. Θα κάνουμε μια συζήτηση με τα παιδιά που δουλεύουν στη Δημοτική Αστυνομία, θα δούμε τι προτείνουν για τη βελτίωση της κυκλοφορίας, για τα προβλήματα που υπάρχουν στις συνοικίες. Ειδικά για την Παναγία, θα δούμε τι έχει ψηφιστεί, τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο και για τους κατοίκους και για τους επισκέπτες.
Σε τόσο σοβαρά ζητήματα θα χρειαστεί και η συμπαράσταση των συμπολιτών μας. Το εύκολο είναι να κόβεις κλήσεις στον κόσμο, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το άμεσο μέτρο. Το θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος ποιο είναι το σωστό και να μην αναγκαζόμαστε να γράφουμε».

Προηγούμενο άρθροΟ Παναγιώτης Μαμτσαδέλης θεωρεί μεγάλη ευθύνη η θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας
Επόμενο άρθροΤην έλλειψη ασθενοφόρων και προσωπικού ανέδειξε για άλλη μία φορά το τραγικό περιστατικό στην Ελευθερούπολη