Ορκίστηκαν οι 45 νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή. Ο σύμβουλος της διοίκησης κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης σημείωσε πως το κλίμα είναι συγκινητικό.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «την Κυριακή έγινε η ορκωμοσία της νέας περιφερειακής Αρχής. Ορκίστηκαν όλοι οι 45 περιφερειακοί σύμβουλοι, της διοίκησης και της αντιπολίτευσης. Το κλίμα σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα γιορτινό, ευχάριστο και συγκινητικό, με ανάμεικτα συναισθήματα. Πιο ευχάριστα γι’ αυτούς που αναλαμβάνουν και λίγο διαφορετικά για τους απερχόμενους. Πάντα είναι ενωτικό το κλίμα σε τέτοιες διαδικασίες, η εποχή των εορτών το κάνει πάντα πιο ήρεμο. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Ήρθε πάρα πολύς κόσμος να μας συγχαρεί και να μας ευχηθεί. Δώσαμε τον καθιερωμένο θρησκευτικό όρκο, να τηρούμε το σύνταγμα και να υπηρετούμε το συμφέρον της πατρίδας μας και είμαστε έτοιμοι μετά τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο περιφερειάρχης κ. Τοψίδης, να αναλάβουμε τα καθήκοντά μας στις θέσεις ευθύνης που θα μας ανατεθούν».

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΙ

Πρόσθεσε ότι «αναλαμβάνουμε από πρωτοχρονιά και εντός των ημερών θα ανακοινωθούν τα ονόματα των περιφερειαρχών. Έχω ασκήσει ξανά διοίκηση, είμαστε συνηθισμένοι. Πιστεύω ότι οι τωρινές συνθήκες θα είναι πιο καλές. Ξεκινάει μια νέα εποχή, είναι μια καινούργια αρχή, είμαστε έμπειροι, ώριμοι και αποφασισμένοι να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε.

Η Καβάλα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε το αποτέλεσμα της Καβάλας στο β’ γύρο ήταν αυτό που προκάλεσε την ανατροπή κι έδωσε τη νίκη στην παράταξή μας. Δεν θα αφήσουμε τα συμφέροντα της περιοχής μας να υποσκελιστούν από οτιδήποτε. Οι 5 περιφερειακοί σύμβουλοι της διοίκησης που προερχόμαστε από την Καβάλα, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πόλη μας και την Π.Ε. Καβάλας- Θάσου».

Προηγούμενο άρθροΓυμνάσιο Ποδοχωρίου: Θα θυμόμαστε πάντα την Ευγενία
Επόμενο άρθροΘεόδωρος Μαρκόπουλος: Η Καβάλα και η Περιφέρεια πρέπει να αποφασίζουν για τα δρομολόγια στις δύο πορθμειακές γραμμές προς Θάσο