Η Θασιακή Ένωση Καβάλας πρόκειται να βραβεύσει τους αριστούχους Θασίους ή θασιακής καταγωγής μαθητές, οι οποίοι αποφοίτησαν από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κατά το σχολικό έτος 2021 – 2022 σε ειδική τελετή που θα γίνει στις 2 Oκτωβρίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 π.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Λιμένα Θάσου.

Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθεί η νηπιαγωγός Ξανθοπούλου Βασιλική, «η οποία με τις πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις της τιμά όλη τη δημόσια ελληνική εκπαίδευση και προβάλλει το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ποταμιάς Θάσου, όπου υπηρετεί».

Θυμίζουμε ότι η κα Ξανθοπούλου τα τρία τελευταία χρόνια ανακηρύσσεται από διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ως η πιο «Εμπνευσμένη Εκπαιδευτικός του Κόσμου».

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους να τιμήσουν με την παρουσία τους την κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1974 και με την οποία επιβραβεύεται η πνευματική προσπάθεια και το ήθος της μαθητιώσας νεολαίας του τόπου μας.

Προηγούμενο άρθρο“Πράγματι η ΔΕΥΑΚ ξαναστήνεται” δηλώνει ο Πρόεδρος της επιχείρησης Απόστολος Χρόνης
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη στο Δημαρχείο Καβάλας μαθητών και εκπαιδευτικών από την Ιταλία