Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για τους γονείς του, το διαζύγιό τους, αλλά και το τραύμα που του άφησε.

Ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στο «Κοσμοράδιο 95,1» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου, όταν με ρωτάνε για τα παιδικά μου χρόνια. Το πρώτο παιδί είμαι που χώρισαν οι γονείς του;».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Οικονομόπουλος παραδέχτηκε ότι το διαζύγιό τους τον στιγμάτισε και το τραύμα παραμένει μέχρι σήμερα.

«Βέβαια και με στιγμάτισε. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Το τραύμα των παιδιών, είτε χωρίσουν οι γονείς τους, είτε τους χάσουν για κάποιον λόγο, παραμένει. Δεν είναι κάτι που σβήνει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για τα λάθη που κάνει κανείς στη ζωή του. Όπως είπε, ενώ ο ίδιος μπορεί να συγχωρήσει τον άλλο για κάποιο λάθος του, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να το ξεχάσει.

«Στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε, αλλά είναι λογικό να μην ξεχνάμε. Εκτός αν πάθουμε αμνησία και έχουμε ξεχάσει τι συνέβη στην προηγούμενή μας ζωή. Εγώ δεν ξεχνώ, αλλά συγχωρώ. Και εγώ έχω κάνει κάποια λάθη, δεν θα πρέπει να με συγχωρέσουν κάποιοι άνθρωποι; Πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε και να είμαστε πιο καλοπροαίρετοι απέναντι στους άλλους», είπε κλείνοντας, ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΡωμανός: Μάθαμε από τον εκνευρισμένο κ. Κασσελάκη ότι ένας αρχηγός δανείζει το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό
Επόμενο άρθροΧρ. Τοψίδης: Με τη συνέργεια όλων, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθίσταται σημείο αναφοράς για τη χώρα και την Ευρώπη