Την Κυριακή 26/11 από τον Κοινωνικό και Πολιτιστικό Σύλλογο γυναικών της Παναγίας Θάσου, πραγματοποιήθηκε ημερίδα Ενημέρωσης και Πρόληψης, στο Σχολείο της Παναγίας Θάσου.

Επίσημα καλεσμένος ήταν ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας, όπου η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταυρούλα Γκουλούση, μίλησε για την αξία της Ενημέρωσης σχετικά με την πρόληψη, μέσα από την οποία γίνεται η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου.
Επίσης για την σημασία της διατροφής για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου, μίλησε η Διατροφολόγος-Διαιτολόγος κ. Δήμητρα Δάνογλου Δούκα.

Η υποδοχή του Συλλόγου γυναικών της Παναγίας Θάσου προς τα μέλη του Συλλόγου μας ήταν ιδιαίτερα ένθερμη, όπου μας υποδέχθηκε εκτός από τα επίσημα τοπικά μέλη και ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης.

Το Σύλλογο εκπροσώπησαν επάξια η Πρόεδρος κ. Γκουλούση και το μέλος του Συλλόγου κ. Μαρία Γιοβανάκη.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο και ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η προσέλευση των νέων παιδιών, που με πολύ προσοχή άκουσαν για τα τόσα πολύτιμα θέματα που αφορούν την υγεία μας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Σύλλογο γυναικών της Παναγίας Θάσου για την πρόσκληση, όπου δόθηκε υπόσχεση για την επόμενη συνάντηση μας που θα ξαναγίνει σύντομα, για λήψη δειγμάτων μυελού των οστών.

Η Γραμματέας
Δήμητρα Κονδύλη

Προηγούμενο άρθροΤο έστρωσε στη Λεκάνη
Επόμενο άρθροΜήνυμα της Βουλευτή ΝΔ Καβάλας Αγγελικής Δεληκάρη για την Διεθνή Ημερά για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών