ΚΑΙ ΟΜΩΣ είναι οι 12οι Πανθασιακοί Αγώνες Σκάκι που μετά από αποχή και λόγω της πανδημίας επαναδιοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμεναρίων “Το Κάστρο” αυτή την φορά με πολύτιμο συνεργάτη τον ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΙΝΟΥ ΘΑΣΟΥ κ με την βοήθεια του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πρίνου Θάσου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμεναρίων “το Κάστρο” σας καλούν στο το 12ο Πανθασιακό Σχολικό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι, για μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Θάσου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στις 10:00 πμ στην Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Γονέων Πρίνου στην πλατεία του Πρίνου.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Θάσου.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Παρασκευή 09 Ιουνίου δηλώνοντας: Ονοματεπώνυμο, Σχολείο, Τάξη, Tηλέφωνο ΕπικοινωνίαςΑρ. Δελτίου Ε.Σ.Ο. (εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σκακιστικό σύλλογο). Πληροφορίες-διευκρινήσεις σχετικά με τις συμμετοχές στο τηλέφωνο: 6974094924 (Λεωνίδου Κυριάκος). Ώρα Έναρξης: 11:00πμ Ώρα προσέλευσης: 10:00πμ.

Σύστημα Αγώνων:

Οι μαθητές και μαθήτριες θα αγωνιστούν σε ένα όμιλο για κάθε τάξη, με Ελβετικό Σύστημα. Οι αγώνες θα είναι γρήγορου σκακιού (rapid). Για την συμμετοχή στο τουρνουά δεν απαιτείται ΕΛΟ ούτε γνώσεις σκακιστικής γραφής. Σε περίπτωση συμμετοχής λιγότερων των 10 μαθητών σε μία τάξη θα συγχωνευτεί με την αμέσως επόμενη ή προηγούμενη τάξη.

Οι αγώνες θα γίνουν στις εξής 8 κατηγορίες:

Μαθητές – Μαθήτριες Νηπιαγωγείων
Μαθητές – Μαθήτριες Α’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες Β’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες Γ’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες Δ’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες Ε’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού
Μαθητές – Μαθήτριες Γυμνασίου – Λυκείου
Αρχική κατάταξη:

Η αρχική κατάταξη θα γίνει με αλφαβητική σειρά για όλες τις κατηγορίες.

Απονομές – Βραβεύσεις:

Θα απονεμηθούν μετάλλια στον 1ο 2ο και 3ο. Η απονομή των επάθλων θα γίνει κατά την τελετή λήξης που θα γίνει αμέσως μετά την λήξη των αγώνων.

Διάφορα:

Επισημαίνονται τα εξής: Με την άφιξη των μαθητών στο χώρο των αγώνων θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στην γραμματεία. Δεν θα υπάρξουν τέλη συμμετοχής.

Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμεναρίων “Το Κάστρο”

Προηγούμενο άρθροΈπεσε το Instagram – Το μήνυμα που εμφανίζεται στους χρήστες
Επόμενο άρθρο«Μαθαίνουμε για τις αλλεργίες» στην κεντρική πλατεία Καβάλας