Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) είναι πρώτη δύναμη στους μηχανικούς Καβάλας και Δράμας.

Η παράταξη Όραμα Μηχανικών (ΟΡ.ΜΗ.) πρώτευσε στα δύο τμήματα στην πόλη της Καβάλας ενώ η ΔΚΜ νίκησε στην κάλπη της Θάσου.

Καθοριστικό το αποτέλεσμα της Δράμας με πρώτη την παράταξη Μηχανικοί της Δράμας, δεύτερη την ΔΚΜ και τρίτη την ΟΡ.ΜΗ.

Ο κ.Απόστολος Παυλίδης με ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε:

Οι Μηχανικοί απόφασισαν για ένα ΤΕΕ στην Πρώτη Γραμμή!
Η στήριξη και η εμπιστοσύνη σας στην ΔΚΜ – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, μας δίνει τη δύναμη για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για το μέλλον του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ και επικεφαλής της ΔΚΜ Γιώργος Ν. Στασινός Στασινός, δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μηχανικούς για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Όταν παράγεις αποτελέσματα, με σχέδιο και αποφασιστικότητα, αναγνωρίζεται.
Παράλληλα, η ιστορική πρωτιά της ΔΚΜ, κόντρα σε όσους αντιδρούσαν και ήθελαν «μία από τα ίδια», αποτελεί δικαίωση για την προσπάθεια που κάναμε για περισσότερες και καλύτερες δουλειές για τους μηχανικούς, για αναβαθμισμένο ρόλο του ΤΕΕ, για μια πιο σύγχρονη, πράσινη, ψηφιακή Ελλάδα με κινητήρια δύναμη τους Έλληνες Μηχανικούς. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.»

Ενώ ο κ. Σωτήρης Λαζαρίδης ανέφερε:

Οι μεγάλοι κερδισμένοι! Ευχαριστούμε Συνάδελφοι του νομού Καβάλας που μας αναδείξατε 1η δύναμη στο νομό. Ευχαριστούμε συνάδελφοι του νομού Δράμας για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ παιδιά της ΟΡΜΗς για όλη αυτή την παρέα ΟΡ.ΜΗ Όραμα Μηχανικών που κρατάει τόσα χρόνια. Που αντιστέκεται, που προχωράει ανεξάρτητη, υπερήφανη βασιζόμενη μόνο στην αγάπη και εκτίμηση των Συναδέλφων Μηχανικών.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση ενδιαφέροντος για προσωπικό για Τούζλα και Θάσο από το ΕΚΑΒ Καβάλας
Επόμενο άρθροΠοδηλατοδρομία στο Δήμο Παγγαίου