Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΔ Καβάλας επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο. Ο πρόεδρος της κ. Χαράλαμπος Δράκος σημείωσε ότι συζήτησαν και κάποια σημαντικά θέματα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «εθιμοτυπικά σε κάθε αλλαγή διοίκησης υπάρχει ενημέρωση πάντα από πλευράς ΝΔ Καβάλας προς τον νέο Αντιπεριφερειάρχη. Είναι μια επίσκεψη και εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική διότι στο σύντομο χρονικό διάστημα της μισής ώρας που συναντηθήκαμε, είπαμε και πέντε πράγματα, κάποιες προτεραιότητες που πρέπει να έχει η Π.Ε. Καβάλας ώστε να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε προς όφελος της περιοχής και της Περιφέρειας».

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Για το θέμα των δρομολογίων της γραμμής Καβάλας- Πρίνου είπε ότι «είναι τραγικό το πώς και πόσα δρομολόγια θα γίνονται, να εξαρτώνται από άλλα συμβούλια, χωρίς να παίζει ρόλο η Περιφερειακή Ενότητα και οι δήμοι που εμπλέκονται. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα δουλέψουμε και σε κεντρικό επίπεδο και σε επίπεδο κυβέρνησης ώστε να πιέσουμε να γυρίσει αυτή η αρμοδιότητα πίσω στις Περιφερειακές Ενότητες.

Αυτήν τη στιγμή νομίζω ότι υπάρχει ένα συμβούλιο, το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, το οποίο αποφασίζει για τα δρομολόγια. Άνθρωποι στην Αθήνα, που δεν ξέρουν την περιοχή, θα αποφασίζουν για τα δικά μας δρομολόγια. Τι να πω. Η αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της περιοχής, πέρα των άλλων προτερημάτων, είναι ο τουρισμός. Παράλληλα υπάρχουν ο πρωτογενής τομέας, ο πολιτιστικός τομέας με τους Φιλίππους και τον αρχαιολογικό χώρο της Θάσου. Υπάρχουν οι δυναμικές καλλιέργειες, υπάρχουν τα ψάρια, η κτηνοτροφία. Όλα αυτά πρέπει να τα δούμε».

Προηγούμενο άρθροΙερά Μητρόπολη ΦΝΘ: Η προσδοκία της Βασιλείας του Θεού- Το μήνυμα της Κυριακής
Επόμενο άρθροΤο Επιμελητήριο της Καβάλας βραβεύει τις επιχειρήσεις οι οποίες διακρίθηκαν για τη δραστηριότητά τους