Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας “Βασίλης Βασιλικός”, βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παληού “Μέγας Αλέξανδρος”, η αθλήτρια SUP του Αθλητικού Συλλόγου Καβάλας, Ρέα Λογοθέτη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας που έγινε τον Νοέμβριο του 2023, στην Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Για τη μεγάλη διάκριση της Ρέας Λογοθέτη μίλησαν οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Κώστας Χατζηαναστασίου και Τεχνικών Έργων, Αλέξης Γούλας, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παληού, Μαρία Ψωμαδάκη, η Αντιπρόεδρος του ίδιου φορέα, Νέλη Τσαχαλίδου, ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Χάρης Παλτόγλου και ο προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Στέλιος Μουστακαλής.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΔΗ

“Με ιδιαίτερη χαρά σάς καλωσορίζω στην τελετή βράβευσης μιας ξεχωριστής αθλήτριας, της Ρέας Λογοθέτη,
που κατάφερε, ύστερα από πολλές διακρίσεις, να φέρει στην Καβάλα από την μακρινή Ταϊλάνδη
το χρυσό μετάλλιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SUP-Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας.

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια σε ένα άθλημα δύσκολο όσο και το όνομά του.

Την βραβεύουμε για την συνεχή προσπάθειά της να αριστεύει, για την επιμονή της, την προσωπική υπέρβαση που απαιτεί ο πρωταθλητισμός, την ευγενή άμιλλα που την διακατέχει και, πάνω απ’ όλα, για το ήθος της.

Την τιμούμε διότι θέλουμε να αποτελεί ζωντανό πρότυπο της κοινωνίας μας και ιδίως των νέων, αυτών που θα αγωνιστούν αύριο για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής όλων μας.

Εξάλλου, τα μετάλλια των αθλητών μας βρίσκονται κρεμασμένα και στον λαιμό όλης της Καβάλας και διαφημίζουν αυτήν και το θαλασσινό στοιχείο της στα πέρατα του κόσμου, με έναν σπάνιο και μοναδικό τρόπο.

Συγχαίρουμε, επίσης, και τον Αθλητικό Σύλλογο Καβάλας SUP, για την εκπαίδευση που παρέχει στους αθλητές του,
μια εκπαίδευση, η οποία, όπως φαίνεται, τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διεθνείς αγώνες και να φέρνουν και σημαντικά αποτελέσματα.

Ο Δήμος μας, ακολουθώντας την πολιτική που ασκούμε στον Αθλητισμό, συνεχίζει να στηρίζει τους αθλητικούς συλλόγους με όσα μέσα διαθέτει.

Τέλος, πιστεύω ότι
όταν οι νέοι ενστερνιστούν το «ευ αγωνίζεσθαι», αυτό τους καθοδηγεί σε όλους τους τομείς στον στίβο της ζωής τους.

Κι αυτό εύχομαι και ελπίζω για τη Ρέα Λογοθέτη.

Σας ευχαριστώ”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί κάτοικοι του Παληού, μια ομάδα συναθλητών της Ρέας Λογοθέτη και η δημοτική σύμβουλος, Ευαγγελία Δρακονάκη.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Πλήρης απαλλαγή από δημοτικά τέλη για ΑμεΑ, Πολύτεκνες, Τρίτεκνες και Μονογονεϊκές οικογένειες
Επόμενο άρθροΕκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου- Φωτογραφίες