Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ιστορικού κτηρίου «Καλογερικό» στο Λιμένα της Θάσου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, o Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Παναγιώτης Αρχοντής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και μέλη των ΔΣ των Νομικών Προσώπων του Δήμου Θάσου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι των Κοινοτήτων της Θάσου και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Συλλόγων και Φορέων της Θάσου.

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιερατικός Επίτροπος Θάσου Αρχιμανδρίτης κ. Παντελεήμων, ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας «έπεσε» στο κομμάτι των εργαζομένων της καθαριότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριος Μανίτσας αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, αρχικά ευχαρίστησε το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΛΤΘ με το οποίο πορεύτηκε τα προηγούμενα 4 χρόνια μέσα σε δύσκολες αλλά και πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες, και στην συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα πορευθεί με την ίδια διάθεση αλλά και όρεξη για δουλειά δίνοντας από την πρώτη γραμμή τη μάχη με τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Προηγούμενο άρθροΒράβευση της αθλήτριας SUP, Ρέας Λογοθέτη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας στη Ταϊλάνδη
Επόμενο άρθροΒρυξέλλες: «Πεδίο μάχης» έξω από το Ευρωκοινοβούλιο – Αγρότες άναψαν φωτιές και εκτόξευσαν πέτρες και αυγά