Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν των εκτενών εργασιών ασφαλτόστρωσης στην νήσο Θάσο, έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Ασφαλτικές εργασίες στο εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας», προϋπολογισμού 1.200.000,00 €.
Το έργο ξεκίνησε με την ασφαλτόστρωση στην είσοδο της Ν. Καρβάλης στην υπ΄αρίθ. 2 εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης. Οι εργασίες αφορούν σε φρεζάρισμα του παλαιού ασφαλτοτάπητα και διάστρωση 2 στρώσεων νέου ασφαλτικού τάπητα, καθώς και εργασίες διαγράμμισης.
Το έργο συνεχίζεται σε τμήματα της υπ΄αρίθμ. 2 Εθνικής Οδού Καβάλας – Ελευθερούπολης, μεταξύ του Κοκκινοχώματος και της Ελευθερούπολης. Η επέμβαση αφορά σε βελτίωση περίπου 600 μ. οδοστρώματος με αντίστοιχες εργασίες (φρεζάρισμα, 2 στρώσεις ασφαλτικών και διαγράμμιση). Από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου οι εργασίες θα συνεχιστούν στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης από την κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. και για 1100 περίπου μέτρα, μέχρι τη διασταύρωσης της Πετροπηγής, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα τμήματα του οδικού δικτύου μας.
Επίσης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Εργασίες συντήρησης οδοστρωμάτων σε τμήματα των υπ΄αρίθμ. 6, 8, 10, 11, 12 και 13 επαρχιακών οδών Ν. Καβάλας», προϋπολογισμού 1.200.000,00 € συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου.
Ειδικότερα, ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις σε τμήματα της 6ης επαρχιακής οδού μεταξύ του κόμβου της εθνικής οδού Καβάλας – Ξάνθης με τη διασταύρωση του αεροδρομίου και του κόμβου του αεροδρομίου. Με τις εργασίες (φρεζάρισμα παλαιού ασφαλτοτάπητα, 2 στρώσεις ασφαλτοστρώσεων και διαγράμμιση) βελτιώθηκαν περίπου 1.550 μέτρα επαρχιακού οδικού δικτύου, εξασφαλίζοντας και σε αυτήν την περίπτωση ασφάλεια και άνεση στους οδηγούς. Οι εργασίες θα συνεχιστούν σε τμήματα της 10ης επαρχιακής οδού μεταξύ Ελαιοχωρίου και Φωλεάς.
Η συντήρηση του οδικού μας δικτύου και η ασφάλεια των οδηγών είναι προτεραιότητα της ΠΕ Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Ιωάννας Δρέττα στη Θάσο
Επόμενο άρθροΩς ενδιάμεσος φορέας για την υλοποίηση δράσεων στήριξης της επιχειρηματικότητας στο νέο ΕΣΠΑ ορίζεται ο ΕΦΕΠΑΕ