Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του έργου ασφαλτικών εργασιών στο εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας, προϋπολογισμού 1.200.000,00 €, ολοκληρώνονται σήμερα οι εκτενείς εργασίες ασφαλτοστρώσεων στο τμήμα μεταξύ του κόμβου της εθνικής οδού Καβάλας – Ξάνθης (διασταύρωση του αεροδρομίου) έως και τη διασταύρωση Πέρνης. Οι εργασίες αφορούν την διάστρωση 17.000 τ.μ. νέου ασφαλτοτάπητα καθώς επίσης και την νέα διαγράμμιση σε όλο το τμήμα της παρέμβασης.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση, που έρχεται σε συνέχεια της διάστρωσης 7.500 τ.μ. νέου ασφαλτοτάπητα στην υπ΄αρίθ. 2 εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης, στην είσοδο της Ν. Καρβάλης, της διάστρωσης 12.000τ.μ. νέου ασφαλτοτάπητα στο τμήμα στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης από την κόμβο της ΒΙ.ΠΕ., μέχρι τη διασταύρωσης της Πετροπηγής, και της διάστρωσης 15.000 τ.μ. στην 6ης επαρχιακή οδό μεταξύ του κόμβου της εθνικής οδού Καβάλας – Ξάνθης (διασταύρωση του αεροδρομίου) και του κόμβου του αεροδρομίου, εξασφαλίζει την ασφαλή και άνετη κυκλοφορία των κατοίκων και των επισκεπτών μας στα ανατολικά του Νομού μας καθώς και την άνετη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στον λιμένα της Κεραμωτής.
Η Δ.Τ.Ε. της Π.Ε. Καβάλας και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης βρίσκονται σε στενή συνεργασία προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες βελτίωσης του οδικού μας δικτύου με στόχο την ασφάλεια των οδηγών και των κατοίκων της Καβάλας και της Θάσου.

Προηγούμενο άρθροΑλλη μια ευκαιρία για χώρο στάθμευσης που χάνεται
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη της Αγγελικής Δεληκάρη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων