Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2023 η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Μετά από συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου του Δήμου Βόλου, Γιώργος Πράττο, παραδόθηκε μία μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών στους υπεύθυνους του Συντονιστικού Κέντρου Πλημμυροπαθών, το οποίο βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της Καβάλας στάθηκαν για μία ακόμη φορά στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με τις κώδικες ονομασίες Daniel και Elias.

Ο Δήμος Καβάλας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ νέου τις Μεταφορικές Εταιρείες “ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΙΜΕ ΕΠΕ” και “ΠΑΡΙΔΗΣ ΙΚΕ”, για τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στις περιοχές της Θεσσαλίας.

Οι εκπρόσωποι των εν λόγω εταιρειών λειτούργησαν με αίσθημα ευθύνης και έδειξαν εμπράκτως το ενδιαφέρον για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και του Βόλου.

Είθε το παράδειγμα τους να βρει κι άλλους μιμητές.

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Καρράς: Η αντίδρασή του στα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: «Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να “γυρίσουμε σελίδα” και στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων!»