Επαναλειτουργούν από την Μεγάλη Εβδομάδα τα ξενοδοχεία της Θάσου ενόψει του Πάσχα. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Γιάννη Μαρκιανό ξεκίνησε πλέον η τουριστική περίοδος για το νησί με πάρα πολλούς Βαλκάνιους τουρίστες, κυρίως Ρουμάνους.
Συγκεκριμένα τόνισε πως “Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική εβδομάδα. Νομίζω ότι ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο Πάσχα. Πάρα πολλοί επισκέπτες. Οι Ρουμάνοι ήταν αυτοί που τελικά αποτέλεσαν την πλειοψηφία. Το πολύ αισιόδοξο είναι ότι όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι και δεν υπήρχαν απρόοπτα.
Αλλά και οι επιχειρηματίες αφού έγινε ο απολογισμός είναι πλήρως ικανοποιημένοι από αυτό που συνέβη. Αλλά και ήταν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για το Δήμο Θάσου να κάνει ένα τελικό τεστ εν όψει καλοκαιριού και να δει αδυναμίες, προβλήματα και θέματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν.
Κανονισμοί κυκλοφορίας, κάποιες τοποθετήσεις στους επαγγελματίες όσον αφορά τα σκουπίδια, λειτουργικά θέματα που έτσι και αλλιώς είχαν σχεδιασθεί για να ρυθμιστούν απομένουν να υλοποιηθούν για να προχωρήσουμε εμπρός το καλοκαίρι».
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Και πρόσθεσε πως «Σίγουρα τα πράγματα ήταν καλύτερα από όσο περιμέναμε. Το αισιόδοξο είναι ότι είχαμε και αρκετούς Έλληνες επισκέπτες που αποτελούν στόχο και πρόκληση για να ξανάρθουν στον νησί μας. Έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ, ήρθαν δηλαδή Άγγλοι και Γερμανοί και αναμένουμε και τους Σκανδιναβούς, 15 του μηνός έρχονται οι Πολωνοί και το νησί μπαίνει σε μια απολύτως καλοκαιρινή περίοδο”. Ο κ. Μαρκιανός κατέληξε ευχόμενος να υπάρχουν μόνον ευχάριστα νέα για τον Τουρισμό!

Προηγούμενο άρθροΣτη Θάσο ο Κώστας Καραμανλής
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Χορού – “Χοροδράσεις” σε διάφορα σημεία της Καβάλας- Παραδοσιακοί χοροί και Dance Gala στην πλατεία Ελευθερίας